Valla başıma gelmedi ama göz bu ya ihmal etmeyin arabası olan sizi götürebilecek biri yok mu?Kızlar iftira arkadaşlarımı çağırdım bugün. Az önce de yemek yaparken gözüme yağ sıçradı. 5_10 dakika kadar bulanık gördüm şu an iyiyim. Hastaneye gitme şansım yok .İlçedeki hastanede göz doktoru yok.Il merkezine de bu saatte dolmus yok taksiyle gitsem poliklinikler kapanır hem de yarın okula gidemem .Var mı başına gelen şu an iyiyim sonra sıkıntı olmasın da
Arkadaşlarım var ama il merkezine çok uzak yerde yaşıyorum. Doğunun en gelişmemiş illerinden birinde.Gitsem bile poliklinik kapalı olcakValla başıma gelmedi ama göz bu ya ihmal etmeyin arabası olan sizi götürebilecek biri yok mu?
O zaman internetin nimetlerinden faydalanmak lazım kızgın yağın göze değmesine ilk müdahale nasıl oluyor bir araştırın derim belki çözümü basittir. Ama yine de siz bence gitmeye çalışın.Arkadaşlarım var ama il merkezine çok uzak yerde yaşıyorum. Doğunun en gelişmemiş illerinden birinde.Gitsem bile poliklinik kapalı olcak
Tam 112 yi ara sor diyecektim sorup öğrenmişsinKızlar 112 de çalışan bir arkadaşımı aradım. Doktora sordu .Doktor hastaneye gelse de serumla yıkarız gözü demiş. Evde kendi bol bol suyla yıkasın demiş. Gözümde kızarıklık vs yok çok şükür sadece ilk 5 dk bulanık görünce telaş yaptım. Başına gelen arkadaş olursa en azından bilgi olsun bol suyla yıkamak gerekiyormus
Geçmiş olsunKızlar 112 de çalışan bir arkadaşımı aradım. Doktora sordu .Doktor hastaneye gelse de serumla yıkarız gözü demiş. Evde kendi bol bol suyla yıkasın demiş. Gözümde kızarıklık vs yok çok şükür sadece ilk 5 dk bulanık görünce telaş yaptım. Başına gelen arkadaş olursa en azından bilgi olsun bol suyla yıkamak gerekiyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?