Gözüme yağ sıçradı

Okyete

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
986
899
103
Kızlar iftira arkadaşlarımı çağırdım bugün. Az önce de yemek yaparken gözüme yağ sıçradı. 5_10 dakika kadar bulanık gördüm şu an iyiyim. Hastaneye gitme şansım yok .İlçedeki hastanede göz doktoru yok.Il merkezine de bu saatte dolmus yok taksiyle gitsem poliklinikler kapanır hem de yarın okula gidemem .Var mı başına gelen şu an iyiyim sonra sıkıntı olmasın da

Valla başıma gelmedi ama göz bu ya ihmal etmeyin arabası olan sizi götürebilecek biri yok mu?

kıyma kavururken bi parçası annemin gözüne girmişti. çıkarmıştık. bişey olmadı ama. şakaya gelmez bilemedim. ben olsam sallamazdım ama.

Valla başıma gelmedi ama göz bu ya ihmal etmeyin arabası olan sizi götürebilecek biri yok mu?
Arkadaşlarım var ama il merkezine çok uzak yerde yaşıyorum. Doğunun en gelişmemiş illerinden birinde.Gitsem bile poliklinik kapalı olcak

Arkadaşlarım var ama il merkezine çok uzak yerde yaşıyorum. Doğunun en gelişmemiş illerinden birinde.Gitsem bile poliklinik kapalı olcak
O zaman internetin nimetlerinden faydalanmak lazım kızgın yağın göze değmesine ilk müdahale nasıl oluyor bir araştırın derim belki çözümü basittir. Ama yine de siz bence gitmeye çalışın.

Ağrı falan varsa tehlikeliymiş. Geçmiş olsun ağrı yabancı cisim hissi varsa imal etmeyin.

Kızlar 112 de çalışan bir arkadaşımı aradım. Doktora sordu .Doktor hastaneye gelse de serumla yıkarız gözü demiş. Evde kendi bol bol suyla yıkasın demiş. Gözümde kızarıklık vs yok çok şükür sadece ilk 5 dk bulanık görünce telaş yaptım. Başına gelen arkadaş olursa en azından bilgi olsun bol suyla yıkamak gerekiyormus

Yine de bulanık görücek kadar geldiyse bir dr. görünün isterseniz .

Tam 112 yi ara sor diyecektim sorup öğrenmişsin

Geçmiş olsun

Büyük ihtimalle bulanık görme sebebim konjonktiva ve korneaya yayılan yağ. daha sonra göz kırptığından gözyaşı kanalına doğru itip yağın gözyaşınla birlikte gitmesini sağlamışsındır. bu süreçte bulanık görmüş olman normal.

Benim de sıçramıştı, bir süre bulanık gördüm yapdan geçti. Geçmiş olsun.

Bu gibi durumlarda acilde mudahale yaoilip sonrasi icin ilgili alana yonlendiriyorlar zaten bu saatte goz doktoru bulamazsiniz en yakininizdaki hastanenin acil servisine gidin brnce

Her seyde acile gitmeye gerek yok. Yuz kere yag sicradi gozuma goz kapagimda tembellik mi var nedir. Her defasinda yikadim bol suyla. Hatta bi keresinde baharatli yag sicradi 10 dk falan gormedim

Can'ım çok kıymetli doktora gidin

Birkaç defa oldu bişey kızartırken sıçradı az yanmam olmuştu sonra yıkamıştım hayatıma 5 dk sonra devam ettim. Ama ihmal etmemek lazım

Doktora git.benim de basima geldi.hastanede iyice yikiyorlar.yalniz ben iki gun gozumu acamadim.doktor sandlisin iyi ki gozbebegine sicramadi korolabilirdin dedi.
Goz bu ihmale gelmez.

Geçmiş olsun
İyisindir umarım
Sayende öğrenmiş olduk, göz banyosu gerekiyormuş demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…