- 11 Kasım 2014
- 582
- 2.460
- 63
- Konu Sahibi salinamunhasir
-
Göz doktoruna gitmenizde fayda var en doğru bilgiyi doktor verir gecmiş olsun
Goz tansiyonu olabilir. Biyere sabit bakinca sanki yanda titreme gibi oluyo. Benimki oyle teshis edildi. Damlasi var sadece.
Sabahlari kalkinca oluyodu genelde. Birde arada bas donmesi yapiyodu. Gozumun arkasinda ince bi agri oluyodu. Ama damla kullaninca sikayetlerim gecti. Yine bi doktora gorunun.sürekli mi oluyordu sizde acaba?
yani her zaman öyle mi?
benim ayda bir ya da 2 ayda bir tekrarlamaya başladı
Sabahlari kalkinca oluyodu genelde. Birde arada bas donmesi yapiyodu. Gozumun arkasinda ince bi agri oluyodu. Ama damla kullaninca sikayetlerim gecti. Yine bi doktora gorunun.
iyi geceler hanımlar yeri burası mı bilmiyorum ama korkmaya başladım artık çünkü bayadır tekrarlayan bi hal aldı şu an tekrar oldu napcamı bilmiyorumsağ gözümde yan tarafta görüntü titriyor şu an bu ne Allah aşkına önce sanki gözüm baktığım yere odaklanmıyormuş gibi başlıyor şu an ise titremeye başladı migrenim var o yüzden olabilir mi yoksa başka bişey mi ? başına gelen var mı ya da hangi doktora gitmeliyim ??
Göz tansiyonu olabilir.
miyop+astigmat var benim de böyle şikayetim yok.miyopimde var yılda bir kez kontrole gidiyodum doktor kontrolde bişey söylememiştio zaman böyle şikayetlerim yoktu gerçi ama off
Çok sacma bi konu inanin yazmadan duramadim. Allah aşkına burdakilerin sizi muayene etmesini mi bekliyosunuz. Migrenden olabilir goz bozukluğu olabilir yorgunluktan olabilir gidin doktora
miyop+astigmat var benim de böyle şikayetim yok.
benim de arasira gözümde böyle titremeler oldu, ben de ayni sizin gibi ms zannedip sabaha kadar uyuyamazdim, mr v.s çektirdim boşuna..anlıyorum korkunuzu ama ms hastasi bir arkadasim var ve o ilk atağını söyle geçirmiş; belli bir zamandir cift goruyormus, ama bir gun merdivenleri de cift görmüş ve inememis. sonra göbeğinde uyusma başlamış, sol bacagini hic hissetmiyormus doktora gittiginde..ben ms korkusu yüzünden norologa gittigimde bana dedi ki; öyle seyler gümbür gümbür gelir merak etme..
o göz ve görüntü titremesi bende de oldu yani, ama gecti, senin de geçecektir eminim, icini ferah tut canım
Ben bundan uc yil once ayni rahatsizligi gecirdim.. gozlerimi saga sola cevirince titreme oluyordu.. basim donuyordu.. uc gun yasadim bunu .. acilen kkb uzmanina gittim.. test yaptilar ama bisey cikmadi.. bu rahatsizligin baslangici bilgisayardan oldu tahminen.. cunku o gun bilgiyle cok ugramistim.. birden gozlerime biseyler oldu.. gecmis olsun sizede..
ahh ben de tabletimi yeni almistim, gözümü ayirmamistim..simdi hatirladim doktora soyledigimi..Ben bundan uc yil once ayni rahatsizligi gecirdim.. gozlerimi saga sola cevirince titreme oluyordu.. basim donuyordu.. uc gun yasadim bunu .. acilen kkb uzmanina gittim.. test yaptilar ama bisey cikmadi.. bu rahatsizligin baslangici bilgisayardan oldu tahminen.. cunku o gun bilgiyle cok ugramistim.. birden gozlerime biseyler oldu.. gecmis olsun sizede..
Göz doktoruna gidin eşlik eden baş dönmesi baş ağrısı denge kaybı gibi şikayetleriniz varsa nörolojiyede görünün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?