gözüme bir şeyler oluyor :(

salinamunhasir

la tahzen !!!
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2014
582
2.460
63
iyi geceler hanımlar yeri burası mı bilmiyorum ama korkmaya başladım artık çünkü bayadır tekrarlayan bi hal aldı şu an tekrar oldu napcamı bilmiyorum sağ gözümde yan tarafta görüntü titriyor şu an bu ne Allah aşkına önce sanki gözüm baktığım yere odaklanmıyormuş gibi başlıyor şu an ise titremeye başladı migrenim var o yüzden olabilir mi yoksa başka bişey mi ? başına gelen var mı ya da hangi doktora gitmeliyim ??

Çok sacma bi konu inanin yazmadan duramadim. Allah aşkına burdakilerin sizi muayene etmesini mi bekliyosunuz. Migrenden olabilir goz bozukluğu olabilir yorgunluktan olabilir gidin doktora

Çok sacma bi konu inanin yazmadan duramadim. Allah aşkına burdakilerin sizi muayene etmesini mi bekliyosunuz. Migrenden olabilir goz bozukluğu olabilir yorgunluktan olabilir gidin doktora

bende diyodum muhalefet olacak kimse yok mu?
size muayene edin diyen mi oldu hanım efendi?
yorum yazmak için yorum yazmayın arkadaşımla konuştum annesi ms ve atağı böyle başladı dedi korktuğum için aynı şeyleri yaşamış olan var mı diye sordum saçmaysa yorum yazmazsın iyi geceler.

benim de arasira gözümde böyle titremeler oldu, ben de ayni sizin gibi ms zannedip sabaha kadar uyuyamazdim, mr v.s çektirdim boşuna..anlıyorum korkunuzu ama ms hastasi bir arkadasim var ve o ilk atağını söyle geçirmiş; belli bir zamandir cift goruyormus, ama bir gun merdivenleri de cift görmüş ve inememis. sonra göbeğinde uyusma başlamış, sol bacagini hic hissetmiyormus doktora gittiginde..ben ms korkusu yüzünden norologa gittigimde bana dedi ki; öyle seyler gümbür gümbür gelir merak etme..
o göz ve görüntü titremesi bende de oldu yani, ama gecti, senin de geçecektir eminim, icini ferah tut canım

Ben bundan uc yil once ayni rahatsizligi gecirdim.. gozlerimi saga sola cevirince titreme oluyordu.. basim donuyordu.. uc gun yasadim bunu .. acilen kkb uzmanina gittim.. test yaptilar ama bisey cikmadi.. bu rahatsizligin baslangici bilgisayardan oldu tahminen.. cunku o gun bilgiyle cok ugramistim.. birden gozlerime biseyler oldu.. gecmis olsun sizede..

içime su serptiniz teşekkür ederim

teşekür ederim.
peki bi teşhis koydular mı ?
neden kaynaklandığını falan söylediler mi ?

ahh ben de tabletimi yeni almistim, gözümü ayirmamistim..simdi hatirladim doktora soyledigimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…