Oftalmoloji - Göz Hastalıkları Gözümdeki kızarıklık...?

sadem22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2008
256
1
arkadaslar bi sorum olacakti.gözün icindeki kizariklik icin ne yapmali nasil gecer bu kizariklik.

Ne zamandır var? ve nasıl oldu? misal gözüne sabun, temizleyici jel, makyaj kalıntısı vs kaçtıysa ve olduysa, kısa sürede kendiliğinden geçer yok 2-3 hala olduğu gibiyse yüzeyel bir enfeksiyon ihtimali olabileceğinden doktora gidilmelidir....
Yanma ve kaşıntı var mı? göz beyazının büyük bir bölümü mü kanlanmış?

ya genelde oluyor bembeyaz durmuyor.esimdede oluyor kizariklik.bazen cok fazlalasiyo ve aciyo gözüm.

bence hemen doktora gıdın gozle ılgılı seyler ıhmale gelmıyor belkı mıkrop falan kapmıstır ondan da olabılıyo gecmıs olsun

Bilgisayar karşısında çok duruyorsan göz kurumasını artırırsın bu da aklında olsun...
Lens kullanıyorsan lensten kaynaklanabilir...
genelde yaşadığın bir durum olduğunu söylüyorsun, kızarıklık durumu geçmiyorsa kesinlikle doktora gidilmelidir diye düşünüyorum.. geçmiş olsun canım...

Selam Arkadaşlar

Çok eski bir konu olsada umarım sorum üzerine tekrar yanıtlayanlar olur. Ben bu kızarıklık için bir çok doktora gittim ama mesleğim gereği hep pc başındayım. Damalalr işe yaramadı gözlerimi dinledirdim felan yok kar etmedi. Bunu önleyebilen var mı var ise neler yaptı?
bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…