• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gözümdeki garip sorun(Resimli)

pussycatd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2012
13
0
36
Artvin
Öncelikle herkese merhaba,
Uzun zamandan beri gözümde bir şey dikkatimi çekti. Aşağıdaki resimde kırmızıyla daire içine aldığım yerde beyaz,yumuşuak bir madde çıkıyor. Oradan onu alıyorum bir bakmışım birkaç saat sonra yine bu değişiyor gün içinde. Acaba sizdede oluyor mu? Estetik açıdan pek hoş durmuyor. Benimle aynı sorunu olanlar ya da fikri olanlar yorum yaparlarsa sevinirim. Teşekkürler.
http://b1208.hizliresim.com/10/t/c7mkd.jpg
Not: Resimdeki göz benim değil.

Yok çok şükür o değil kanlanma falanda yok yanlızca böyle ne diyim afedersiniz sümük gibi yapışkan yankızca o göz başladığı yerde oluyor.

cnm fondoten ya da krem kullanıyorsan o havadaki tozla partikülle birleşip birikiyor göz pınarlarında bende de olur . . . ara sıra aynaya bakıp temiz bir pamukla alacaksın . . .

cnm fondoten ya da krem kullanıyorsan o havadaki tozla partikülle birleşip birikiyor göz pınarlarında bende de olur . . . ara sıra aynaya bakıp temiz bir pamukla alacaksın . . .

Fondoten veya krem kullanmıyorum. Maalesef tüm gün acaba şuan var mı? diye kontrol etmek zorunda kalıyorum. Yorumun içinde çok teşekkür ederim :)

evet şuan bende de aynı sorun var birkaç kere oldu
çapak gibi ama sıvı olanından ben de rahatsız oluyorum ve lens kullanıyorum 1 senedir geçen sene yoktu 2 aydır başladı bu sorun
temiz kullanmaya çalışıyorum kör olacağım diye korkuyorum :18::18:

uykudan kalkınca arada bende de olur veya soğuk havalarda dışarda çok durursam olur ama dediğin kadar sık değil. bence de bi doktora görün gözler önemli

Mikrop kapmış olabilir.. elinizi sürmeyin..temiz peçeteyle alın,bir de güzel temizleyin yüzünüzü,içme suyuyla gözlerinizi yıkayabilirsiniz..ben de bazen olurdu ilk fark ettiğimde böyle yapardım..

Ama en doğrusu doktora gidin muhtemelen bir damla falan verir,daha çabuk iyileşir. Geçmiş olsun..

gözde iltihap olunca olur o antibiyotikli göz damlasıyla geçiyor doktora gittinizmi..

hayır gitmedim 1-2 aydır böyle lens takınca oluyor daha çok,hijyene de dikkat ediyorum ama:26:
anlıyorum lensten oluyor ama 2 senedir kullanıyorum lensi önceden olmuyordu

Back