gözümde büyümeyen minik dostum.Elveda :((

Sevgi

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2008
2.327
31
358

12 sene önce bahçemizde bulduğum ufacık kartopu gibi kabarık tüğlü sevimli bir yawruydu

aileme inat kapıcı dairesine aldım gizli gizli besledim annem kızardı hep besleme köpeği gitsin diye ama kendi tabağımdaki yemeği verip yinede karnını doyurdum kocaman oldun

ben 12 yaşındaydım orta okua gidiyordum daha önce hiç böyle hayvan beslememiştim çok akıllı bana çok sadık çok söz dinleyen bi dostumdu

bugün malesef kaybettim onu
günlerdir rahatsızdı ağızının kenarında yaralar çıkmıştı bağışıklık sistemiyle ilgili bi prblemi vardı bi kaç sefer serum aldı veterinerde
ama bugün temizlik yapılıyor evde masanın altında yatıyrdu uyuyor sandım kaldırmak istedim orasınıda temizlemek için kalkmadı öldüğünü farkettim çok tarifsiz bir acı bu

onu öyle bulacağım hiç aklımdan geçmiyordu

artık yaşı gelmişti evet

yaşlanmıştı

çok zamansız oldu yazamıcam daha fazla

12 yıllık dostluğğun için teşekür ederim bebeğim hoşçakal...
:14::14::14:

$28368751033092857972092.jpg

Ondan Başka Arkadaşım yoktu herkese rağmen ayırmadım yanımdan

çok zormuş :14:

Seni çok iyi anlıyorum bende güzel kızımı geçen sene kaybettim ona benzeyen yavruşları görünce hep içim sızlıyor ama takdiri ilahi yapılacak bişey yok :14:

O kadar üzüldüm ki anlatamam.. Ne diyeceğimi bilemiyorum :(

Ölü buldugun anı gozlerımın onunden geçirdim içim acıdı inan:(((( malesef her canlı olumu tadacaktır kelimesı dogru fakat bız ınsanlar yanı bazı ınsanlar bunu zor atlatıyoruz benımde bır suru kedım kopeğim kuşum balığım oldu olduler arkalarından cok uzuldum çok ağladım halada ara ara kenara geçer resımlerıne bakar bakar ağlarım😔😔😔😔 şu anda kedım var balkondan düştü ameliyat oldu vsvs çok uzuluyorum evde sessız kaldı ole topallıyo devamlı canım acıyor ....😖
Allah yardımcın olsun inşallah en yakın zamanda acın birazda olsa hafıfler:((zor teselli etmek ateş düştüğü yerı yakar deler geçer😒😒😒allah rahmet eylesınnn hayvanlar kadar iyi dost bulmak zor gerçekten umarım çok ıyı bir dost bulursun

çok zor bi durum ne diceğimi bilemedim benimde 3 yasında bi köpeğim var ve onsuzluğu düşünemiyorum çok zor

Back