Gözüm için yardım

3 gün öncesine kadar baya baya sulanıyordu göz yaşı gibi akıyordu. suan daha iyi durumda canım

Annemin gözüde aynı göz yaşı gibi akıyordu görenler annemi ağlıyor zannediyordu şuan iyi bakalım doktorun söyledikleri şu el işi işleme.rüzgara,toza,ve güneşe karşı çıkma dışarıya çıkarken gözlügünü mutlaka tak camı klormatik bakalım sonuç ne olacak

geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin.

aslında tam olarak şikayetiniz nedir bilmiyorum ama sanki doktorunuz pek anlamamış gibi geldi bana, keşke başka bir doktora gitseniz

kısa bi zaman önce benimde başıma geldi; akşam gözüm kızarmaya başlamıştı, sabah bir kalktım kıpkırmızı ve ağrıdan duramıyorum, ışığa bakamıyorum, sürekli ağlar gibi su akıyor falan hemen hastaneye gittim, üveyiz olmuşum, doktor üzüntü ve stresten olduğunu söyledi, 2 damla verdi yarım saatte bir damlat, rahatlarsın dedi, kullandım hakkaten dediği gibi hemen faydasını gördüm ama bu hastalıkta bayağı tehlikeliymiş, Allah korusun kör olma ihtimalide var, hemen tedavi olmak gerekirmiş. benimki 1-2 hafta sonra tekrarladı, yine damlamı kullandım geçti doktorun söylediğine göre 1 senede devam edebilirmiş

bence tekrar gidin başka bir hastaneye, doktora, göz çok önemli çünkü eğer benimki gibiyse belirtileriniz doktor anlamasa bile sorup, daha dikkatli muayene etmesini sağlayabilirsiniz

geçmiş olsun

yorumunuz için çok teşekkür ederim. benimde gözüm. stresli bir gecenin sabahında öyle oldu. üzüntüden dolayı aynı sizleki yaşanan tüm olayları yaşadım bende. doktorum anlamadığını düşündüğüm için pazartesi günü başka bir doktora gideceğim. İnşallah kötü bir şey yoktur.

rica ederim.. belirtiler aynıysa hiç durmayın gidin doktora, çünkü bahsettiğim hastalık ( internettende bakabilirsiniz) bayağı ciddi bir rahatsızlık, ben ağrıdan duramıyordum.. birde gözünüzün resmini çektiğinizi söylemiştiniz, nerede o resim, görmek isterim acaba aynısımı benimkiyle

canım bunlar ilk hali daha sonra şişti balon gibi içi kızardı be göz kapağım mosmor olmuştu

Son düzenleyen: Moderatör:
canım senin durumundan ben anlarım
çünkü çok çektim gözden
şimdi bundan 2 yıl önce sana olanların aynısı banada oldu ama bende sürekli oluyordu sabah bir uyanıyordum gözüm çapak içinde açılmıyor şiş ve bişi batıyor
neyse doktora gittim mikrop kapıdıgını söyledi ilaç verdi çay banyosu yap dedi geçmedi tekrar gittim isterseniz ufak bir ameliyatla bu hastalıktan kurturabilirsiniz dedi
inan hemen evet dedim ve şelezyon ameliyatı oldum yarım saat sürdü
ve maşallah ameliyatdan sonra 2 yıl geçti artık hiç öyle şişmeler batmalar çapaklar olmuyor

canım öncelikle geçmiş olsun. ameliyattan korkarım ben ya

canım öncelikle geçmiş olsun. ameliyattan korkarım ben ya

korkma dicem ama biraz acı hissediyorsun ama sonra uyuşuyo inşallah senin gözündeki hastalık tekrarlamaz benim sürekli tekrarladıgı için ben ameliyat oldum maşallah çok iyiyim şu an göz çok önemli canım lütfen hijyenik olmaya çalış elini gözüne mümkün odlugunca yıkamadan değdirme olurmu
baskasının göz kalemini asla kullanma asla:26:

değdirmemeye dikkat ediyorum canım. zaten başkasının makyaj malzemesini kullanmıyorum asla. inşallah geçer de ameliyatlık durum kalmaz

canım bunlar ilk hali daha sonra şişti balon gibi içi kızardı be göz kapağım mosmor olmuştu

Eki Görüntüle 513984 Eki Görüntüle 513985 Eki Görüntüle 513986

ooo bayağı şişmiş senin gözün canım benimki böyle şiş değildi, içi kıpkırmızı, sürekli yaş akıyor ve ağrısıda öyle bi şey batıyormuş gibi değilde nasıl anlatsamki sanki zonkluyor gibiydi, dayanılmayacak derecede ağrıyordu, birde ışığa özellikle güneş ışığına kesinlikle bakamıyordum .. sanırım farklı hastalıklar ama yinede en kısa zamanda başka bir doktora git canım, umarım çabucak iyileşirsin, geçmiş olsun tekrar

yeni damla iyi geldi gibi canım suan daha iyi durumda çok teşekkür ederim.

aynısı bende de olmuştu resimle birebir:) batma yanma şişme gözümü acamıyordum. 2-3 gün boyunca yatıp uyudum kendiliğinden geçti. işten izin alıp dinlenmeni tavsiye ederim malum işyeri ortamları tozlu oluyor iyileşme sürecin gecikiyor.

Son düzenleme:

çok haklısın canım 1 gün izin aldım ama yetmedi. haftaya izne çıkıyorum inşallah 15 boyunca güzelce dinlenicemm canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…