göz kapaginin ic bölgesi yaralanmis olabilir.. Tekrar doktora görünün... Göz cok hassas bir organ ..
doktora gittim mikrop kapmış dedi. gözümün şişliği kırmızılığı geçti fakat müthiş şekilde batma var.
Bir bölge, zarar görmüs olabilir, suan iyilesme dönemi olabilir.. Bu bile batma yapar..
Üstünü bir yara beziyle kapatip.. Bir süre gözünüzü dinlendirin.. Bir gün sonra iyilesmezse tekrar doktora görünün..
televizyon, pc vs uzak durun...
teşekkür ederim. ama pc den uzak duramıyorum muhasebeci olduğum için işim sürekli pc başında
canım daha önceki konunu okumadım bilmiyorum ama dediğin şey bana arada oluyor,genelde çok uykusuz kaldıysam ve mikrop kaptıysa oluyor.gözümün içinde minik beyaz gibi bir nokta oluşuyor hatta ve gözüm kızarıp kalıyor,batma yapıyor dediğin gibi.ancak ben lens kullanıyorum.bu durumda yapılacak tek şey lens kullanıyorsan hemen lensi çıkar,doktor muhtemelen göz için damla vermiştir onu 4 saate bir damlat ve gece yatarken yine vermiş olması gereken göz merhemini sür ve uyu,pc den 1-2 gün uzak dur.tüm bunları yaparsan muhtemelen geçecektir,ben birde suni gözyaşı kullanıyorum arada,lensten dolayı kuruma yaptığı için.çok geçmiş olsun canım.
canım çok teşekkür ederim. evet damlalarımı düzenli kullanıyorum. ama pcden uzak duramıyorum ondan geçmiyor olabilir belki. lens kullanmıyorum canım. 1 haftadır aynı acı inşallah geçer.
peki pomad vermedi mi,sadece damlayla zor geçer,birde aynanın karşısına geçip bakarmısın,kahverengi olan kısıma dikkatlice bak,orada hiç minik beyaz birşey varmı?
peki pomad vermedi mi,sadece damlayla zor geçer,birde aynanın karşısına geçip bakarmısın,kahverengi olan kısıma dikkatlice bak,orada hiç minik beyaz birşey varmı?
ben yine de pomad şart diyorum,ve işyerinden 2 gün izin almalısın,pc dahada beter eder,doktora tekrar git ve söyle sana pomad versin,ancak öyle geçer,tecrübeliyim biliyorum.
Geçmiş olsun canım bence acilen doktora gidip şikayetlerin yinele.
Göz bu yani beklemeye gelmez.
Allah'ım şifa versin canım.
amin canım teşekkür ederim. yarın sabah gideyim ozaman doktora
Evet hiç olmazsa için rahatlar canım.
Tekrar geçmiş olsun. İnşallah ciddi bişeyiniz yoktur.
deneyeceğim canım çok teşekkür ederimcanım göz batmalarında pataes cok etkili oluyor...
beni kaynak carpmıştı hocam patates koy yanmasını ve batmasını hafifletir demisti işe yarıyor..
yuvarlar böl gözünde beklet 1-2 saat işe yarar inşallah...
geçmiş olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?