• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Çevresi Bakımı gözüm çok kötü şişti lütfen birşey söyleyn bakmadan gecmeyin :((

ezel.01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
266
2
116
36
arkadaslar dün aksam gözmde it dirsegi çıktı göz kapagından ve icten cıktı. hersey sürdm gecsn die ama bugnde sabah kalktgmda cok kötü şişmişti üstte cıktı ama göz altmda hep şişik oldu göz kapagmda şişik bi duurumda yarnda sözlüm gelecek mersnden birlikte gezicez falan cok rahatszlık duyuyorm. sözlmden cekndgmden deil gözm cok agrıo ve cabk yoruluo. şişik olmasıda moralimi bozuyor tabi. yarına kadr nasıl gecer bu bi fikrinz varmı :((( cok kötüym dert ettm ya aglıcam snirden:( mafoldumben

Evet canım arpacık bu belirtileri gösterir.Doktora gitmeni öneririm.Sık sık ılık suya veya çaya batırılmış pamukla arpacığın üzerini kapatmak iltihabın daha kolay geçmesini sağlıyormuş ancak dikkat et çay yapacaksan taze olsun beklemiş olmasın.Beklemiş çay daha çok mikrop kapmasına sebep olabilir

canım bndede geçen ay çıkmıştı gözüm fena şişmişti ama hemde bnm biri iniyodu biri şişiyodu dr.a gttim günde yapabildiğin kadar ılık su ve pamukla kompres yap demişti,geçene kadar gözüne makyaj yapmıcaksın bide iki tane merhem vermişti onları kullandım.ama bunları yaparda geçmezse ameliyatla o şişlik yapan iltihabı alıyolar ama bana gerek kalmadı sadece çokk az minicik bi beze gibi var oda çok dikkatli bakınca belli oluyo.

makyajı ztn her zaman yapmıyorm cok nadir makyaj yapmayı sewmiyorm ztn. şişmesi cok kötü oldu ya naparsam gecer bu yarına gecme ihtimali yokmu yada biraz azalma ihtimali?

hyr canım it dirsegi bende her yıl cıkar ama ilk kez böle çok şişti

işte canım iç arpacık normal arpacıktan çok daha kötü sen ılık suyla pamuğu dene bu saatten sonra ancak bu yapılabilir ama faydası oluo sabah kalktığında akmış oluyo gözlerinde çapak gibi oluo aynı.ılık suyla pamuğu ıslat onla gözüne hafif hafif bastırcan inşallah geçer canım sabah kalktığında

arkadaslar dün aksam gözmde it dirsegi çıktı göz kapagından ve icten cıktı. hersey sürdm gecsn die ama bugnde sabah kalktgmda cok kötü şişmişti üstte cıktı ama göz altmda hep şişik oldu göz kapagmda şişik bi duurumda yarnda sözlüm gelecek mersnden birlikte gezicez falan cok rahatszlık duyuyorm. sözlmden cekndgmden deil gözm cok agrıo ve cabk yoruluo. şişik olmasıda moralimi bozuyor tabi. yarına kadr nasıl gecer bu bi fikrinz varmı :((( cok kötüym dert ettm ya aglıcam snirden:( mafoldumben

çayı deneyebilirsin bi arkadaş söylemişş
ben çıktıgında sarımsak sürerim ama dıştan kızarıklık olmuştu bende içten olana etkisi olurmu bilmem
bu gece bidene istersen zararı olmaz

en iiysi sarımsak ama oda cayır cayır yakıyor gözünü acamıyorsun
ama dogal antibiyotik oldugundan tedavi ediyor birkeresinde yapmıstım :S

reklamlarrrrrrrr:jeyyar:

Gelin makyajı yarışmamız başlamış bulunmaktadır :asigim:
Tüm makyaj severleri davet ediyoruz
f50ce668ab4b83ca304de9f68966d1f0.gif
bayanssulusmile

detaylı bilgi:
170d985308aaf568a45ddec75add25d6.gif

http://www.kadinlarkulubu.com/makyaj-urunleri-stilleri-resimli-paylasimlar/363826-gelin-makyaji-yarismasi-icin-basvurular-alinmaya-baslanmistir.html

noivasmagiagifs78.gif

Back
X