MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- Konu Sahibi MutluHuzurluBereketli
-
Haklısıniz. Hicbir uyarı yapmıyorum zaten. Senede bir kez geliyor ve keyifli vakit gecirsinler istiyorum.Ama sizin düzeninize şaak diye ayak uyduramaz ki... Bakıcıyla babanneyi kıyaslayamazsiniz çunku bakıcınız sizin isteklerinize hemen uymak zorunda. Ama babaannenin böyle bir zorunlulugu yok. Düzenli uyarmalar sonucunda alışabilir anca...
Bir hafta on günden bir séy olmaz inşallahBence bakiciya götürmeye devam edin.Çocuğun düzeni bozulmasin derim.
Kendimce sebeplerim var diyelim. Bir de esime söz verdim, annesine cevap verip karısmayacağim. O gerek gorurse kendi annesini uyariyor zaten.Çocuğun düzenini bozmuşsunuz istemediğiniz hiç birşeyi kv deniz diye neden kabul ediyorsunuz hele gece onla ne alaka yatıyor emzirsin bide
Haklısıniz. Hicbir uyarı yapmıyorum zaten. Senede bir kez geliyor ve keyifli vakit gecirsinler istiyorum.
Cogu seyw dikkat eder. Mesela bugun cekirdek yiyorduk, cocuk istedi. Benim annem olsa citlatir cikarir verir ama o git annen versin dedi. Rutinlerimize karismiyor. Zamaninda uyarmamin etkileri bunlar tabi. Birbirimizle yuz goz olmak istemedigimiz icin mudahale edilecek konular cikarmamaya calisiyoruz. Cocukla yatmak onda bir aliskanlik diye dusunuyorum. Gorumcemin cocuguna o bakiyor ve beraber uyuyorlar gece gunduz. Hatta benim kizima o benimle uyuyor bu niye uyumuyor der. O hep yaninda bu cocuk senede 2 kere goruyor. Biri o geldiginde digeri biz gittigimizde. Uyumamasi normla dedim. O da ben uyuttuktan sonra yanina kivriliyor biraz,sonra kalkiyor sanirim. Dun kizin odasindaki koltukta uyumus. Iki seferdir onun hazirladiklarini yemeyince cocuk eskisi gb mutfaga da girmiyor. 1 hafta idare edecegiz. Ben de tavize karsi biriydim fakat bazen mecbur kalinabiliyormus!Yanlış yapıyorsunuz. Sene de bir kere geliyor diye kuralları bir kenara bırakmanız çocuk için iyi değil. Tabii ki hemen size ayak uyduramaz ama misafir olan o, yani ayak uydurması gereken o, siz değilsiniz. Siz bilirsiniz gene ama yaptıklarınız bana çok ters. Çocukla yatmasını istemiyorsam yüzüne söylerim ki söyledim de zamanında. Sana bu odayı ayarladım dediğimde bitmiştir, gidip de çocuğumla birlikte yatamaz. Biraz daha net olmalısınız, yoksa işin içinden çıkamazsınız.
Haklısınız haklısınız da bu sefer elim dilim bağlı. Önceden emiyor diyip bakıcısına götürürdüm, bir şey diyemezdi. Simdi inek sütü alınca emmese de oluyor gündüz. Ama bakicida olsa oglen ya ben giderim ya okula getirir emziririm. Dişimi sıkmaktan başka çarem yok!O zaman sıkacaksınız dişinizi bir hafta
Ben bırakmazdım çocuğu yılda bir gördüğü kişiyle evde
Bu kişi annem de olsa kardeşim de olsa çocuğa yabancı
Çocuk tabii yemek de yemez uyumaz da
Siz hiç bilmediğiniz birisine bırakılsanız ne hissedersiniz insan ne konuşacağını bile bilemez
Kv istese de eski düzeni sağlayamaz muhtemelen o da görümcenin çocuğu gibi neden değil bu çocuk diye dert ediyor
Tv yi kapatın kanalı yok edin dekoder vs ne varsa kapatın alın yanınıza hatta
Telefonla konuşma deyin bir hafta konuşmazsa bir şeyi eksilmez iş Adamı değil ya Kv
Söyleyince gidiyorum ben vs diyor. Üzülüyoruz. Çizgi film konusunu da idare edecegiz. O gittikten sonra bir sekilde unuttururuz diye düşünüyorum.Düzen bir kere bozulunca tekrar toparlaması zor da olsa sıkın disinizi.cizgi film konusunu mutlaka eşiniz söylesin.bebeginiz çok küçük
Teşekkür ederim. İçim rahat. En azından mesafeliyiz. Alttan alta laf sokma, işime karışma yok. O torunuyla ogluyla vakit gecirsin. Çocuk dışinda muhatap olmuyoruz zaten. Ben evdeyken altini ben degistirecegim diye diretmiyor. Ben evdeysem ben yapiyorum. Gun boyuyla onunla kaldigi icin ozlemi de diniyor demek ki. Büyük tartışmadan sonra böyle olmamız bile iyi diye düşünüyorum.Konuyu bütün yorumları okudum .
Şu an gayet mantıklı ilerliyorsunuz içiniz rahat olsun . TV konusunda eşiniz uyarsin .
Ve çok çabuk unutur tvyi benim kvde alistirmisti Allah'tan kolay atlattık. 1 hafta kısa bir süre. Beraber yatma konusuna gelince , sürekli görüsmüyorlar hos görülebilir.
Gayet mantikli ilerliyorsunuz ancak cizgi film konusunda dikkat edin. Unutturmak cok zor olur. Esiniz tatli dille uyarsin tekrar tekrar.Söyleyince gidiyorum ben vs diyor. Üzülüyoruz. Çizgi film konusunu da idare edecegiz. O gittikten sonra bir sekilde unuttururuz diye düşünüyorum.
Haklısınız haklısınız da bu sefer elim dilim bağlı. Önceden emiyor diyip bakıcısına götürürdüm, bir şey diyemezdi. Simdi inek sütü alınca emmese de oluyor gündüz. Ama bakicida olsa oglen ya ben giderim ya okula getirir emziririm. Dişimi sıkmaktan başka çarem yok!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?