Göztepe'deki eve 15 günde bir gelebilecek temizlikçi arıyorum. Evde 6 kedi ve iki insan bulunuyor Kediler tarafından sarıldığımız için her gün temizlik yapıyoruz ama genel temizlik için 2 hafta da bir birinin gelmesi gerekiyor. Bildiğiniz, tanıdığınız, güvenilir bayan varsa yönlendirirseniz çok memnun olurum.
Not: İşini yarım yamalak yapıp dalga geçenlerden ve hırsızlık yapanlardan bıktım artık:95:
Bu yüzden özellikle güvenilir birisini arıyorum.
temizlikçi işiniz biraz bilgi verirmisniz 15 günde ne işler yapılacak meselaa tabii hala geçerliysee yakın arkadaşım ihtiyacıda var güvenilir ve temiz biriidirr ayrıcadaa tabikide ücret ne düşünüyorsnuzz size göre sanırım karşıdayız güngörende özelden mesaj alınmıyor sanırım sizin
Adım canan alataş 1960 balıkesir doğumluyum. Evliyim 3 çocuk annesiyim.ataşehir yeni çamlıca mahallesi tarafında ikamet etmekteyim.7 yıl flora evlerinde gündüzlü olarak çalıştım..fakat bazı nedenlerden dolayı yeni ayrıldım..ataşehir kozyatağı sahrayıcedid civarında gündüzlü çalışmak üzere ev temizliği işi arıyorum.işimde son derece tertipli düzenliyimdir.haftanın 5 günü çalışan bir ailenin her türlü ev temizliği ütü vb işleri özenle ve titizlikle yerine getiririm.i XXXXXXXXXXXXXXXXXX yetişkin çocuk bakımı da yapabilirim
Göztepe'deki eve 15 günde bir gelebilecek temizlikçi arıyorum. Evde 6 kedi ve iki insan bulunuyor Kediler tarafından sarıldığımız için her gün temizlik yapıyoruz ama genel temizlik için 2 hafta da bir birinin gelmesi gerekiyor. Bildiğiniz, tanıdığınız, güvenilir bayan varsa yönlendirirseniz çok memnun olurum.
Not: İşini yarım yamalak yapıp dalga geçenlerden ve hırsızlık yapanlardan bıktım artık:95:
Bu yüzden özellikle güvenilir birisini arıyorum.
Antalya'dan istanbula yeni taşındım.11aylık da bir kızım var.Haliyle ailem Antalya'da tek başıma çok zorlanıyorum ki zaten ev işi de sevmem.Ben temizlik değil ama hergün yemek ve ütü için bayan arıyorum hergün ütü de olmuyor zaten.Bir de haftada bir gün buzdolabımı temizleyecek.Sigara içmemesi tercihimdir.Kozyatağında oturuyorum.Zaten 1.5ayda bir 10gün Antalya'ya gidiyorum.Dediğim gibi sadece yemek ütü haftada bir de buzdolabı temizliği umarım böyle bir bayan bulabilirim.