Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba henüz 3 haftalık hamileyim ve doktor önerinize ihtiyacım var . Göztepe Medicalparkta önerebileceğiniz doktor var ise desteklerinizi bekliyorumm :)
Merhaba henüz 3 haftalık hamileyim ve doktor önerinize ihtiyacım var . Göztepe Medicalparkta önerebileceğiniz doktor var ise desteklerinizi bekliyorumm :)
Nur hocanın tüp bebek hastasıyım Çok güler yüzlüdür kendisi. Bugün beta sonucumu aldım inşallah hamileliğim sağlıkla devam ederse kendisini doğum içinde düşüneceğim
Nur hocanın tüp bebek hastasıyım Çok güler yüzlüdür kendisi. Bugün beta sonucumu aldım inşallah hamileliğim sağlıkla devam ederse kendisini doğum içinde düşüneceğim
Gökmen iyigün e giden var mı bu sene ? Ben de 35+3 deyim. Doktor değiştirip kendisine gitmeyi düşünüyorum. Riskli gebeliğim var. İyi diyende var memnun kalmayanda. Ayrıca kendisi medikal göztepe de. O Hastanede doğum yapanlar memnun kaldı mı acaba ?