• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GÖZTEPE MEDİCALPARK KADIN DOĞUM DOKTOR TAVSİYESİ

leylakss

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2023
31
-10
3
30
Merhaba henüz 3 haftalık hamileyim ve doktor önerinize ihtiyacım var . Göztepe Medicalparkta önerebileceğiniz doktor var ise desteklerinizi bekliyorumm :)

Merhaba henüz 3 haftalık hamileyim ve doktor önerinize ihtiyacım var . Göztepe Medicalparkta önerebileceğiniz doktor var ise desteklerinizi bekliyorumm :)
Nur hocanın tüp bebek hastasıyım Çok güler yüzlüdür kendisi. Bugün beta sonucumu aldım inşallah hamileliğim sağlıkla devam ederse kendisini doğum içinde düşüneceğim

Nur hocanın tüp bebek hastasıyım Çok güler yüzlüdür kendisi. Bugün beta sonucumu aldım inşallah hamileliğim sağlıkla devam ederse kendisini doğum içinde düşüneceğim
teşekkür ederimm yardımın için, sağlıkla gelsinler inşaalllah :)

Gökmen iyigün e giden var mı bu sene ? Ben de 35+3 deyim. Doktor değiştirip kendisine gitmeyi düşünüyorum. Riskli gebeliğim var. İyi diyende var memnun kalmayanda. Ayrıca kendisi medikal göztepe de. O Hastanede doğum yapanlar memnun kaldı mı acaba ?

Back