slm scorpi
kizim ilk dogum gunu 1 ay onceydi aslinda. herseyin mukemmel olmasi icin elimizden geleni yaptik. 1. yasgunu bence cok onemli. biz evimizin arka bahcesine masalar sandalyer kiraladik. evin icinde sanirim 70 tane ucan balonlar suslemeler. disarisi aynen oyle. doner takildi,yemekler,icecekler.pastasinida 1 seklinde yaptirdik.resmide assagida. cok guzel bir gun gecirdik unutulmayacak bir dogum gunuydu. hepimizde guzel bir gun gecirdik.iste buda kizimin dogum gunundeki hali oda cok eglendi resimde de goruldugu gibi.(RESMIN USTUNE TIKLARSANIZ BUYUTULMUS HALINI GOREBILIRSINIZ)
canim fikrime fikir kattinyaa yani baya bi renklendirdin cok saoool.. umarim bizde oyle yapabiliriz gerci burada fazla akrabamiz yok yakinlarimiz uzakta ama sonucta cocuk mutlu olsun eglensin ve unutulmayan bi gun olsun istiyorum dediginiz gibi 1yas kutlamasi cook onemli! pastayi cok guzel yaptirmissiniz bi de kizinda cok tatli ya Masallaah diyelim!!
1yasinda kizin yuruyormuydu?ne zamandan basladi yurumeye? benim bebisim 11ayini gecti 11gun sonra Insallah 1yasina girecek ama daha yurumuyor.. tam olarak emeklemiyorda.. cunku fazla yere birakmiyorum hep kucagimda yada bebek arabasinda yada orumcekte.. hoscakal kizinida benim icin op :1hug: