• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gözlük kullanıp numarası düşen var mı?

mavikelebek34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2017
4.931
11.164
208
Merhaba,
Göz numaram 6,75, bu zamana kadar hiç gerileme olmadı. Yaklaşık 20 yıldır gözlük kullanıyorum. Benzer durumlarda olup lazer dışında numarası düşen oldu mu?

Benim iki gözümde 1,5 du astigmat vardı lisede bi süre kullandım sonra doktorum senin kullanmana gerek yok dedi anlam veremedim 6 yıldır kullanmıyorum ama şuan göz numaramın ilerlediğini düşünüyorum ben

Benim iki gözümde 1,5 du astigmat vardı lisede bi süre kullandım sonra doktorum senin kullanmana gerek yok dedi anlam veremedim 6 yıldır kullanmıyorum ama şuan göz numaramın ilerlediğini düşünüyorum ben

İlerlediğini düşüyorsan doktora gidebilirsin. Ağrı veya görmende sıkıntı varsa ilerlemiş olma ihtimali yüksek.

Annem var 🤗 okul hayatı boyunca hep gozlukluymus derecesini bilmiyorum ama çok uzun süre önce dereceleri düşmüş ve suan herkesten daha iyi görüyor 🤲

Annem var 🤗 okul hayatı boyunca hep gozlukluymus derecesini bilmiyorum ama çok uzun süre önce dereceleri düşmüş ve suan herkesten daha iyi görüyor 🤲
Ya ne kadar güzel benim öyle bir şansım olmadığını söylemişlerdi yani lazer için uygun ama sadece numarası düşecek yine gözlüğe devam yani. Farklı bir çözümü var mı diye merak etmiştim

Back