Moda Haberleri Gözlük Devlerinin 2015 Yaz Koleksiyonları Tanıtıldı

Huy Meselesi

🌜🌚🌛
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
61.512
62.458
Luxottica markalarının 2015 İlkbahar-Yaz gözlük koleksiyonları geçtiğimz hafta düzenlenen özel bir etkinlik ile moda basınına tanıtıldı. Luxottica bünyesinde yer alan Ray-Ban, Vogue Eyewear, Persol, Giorgio Armani, Prada, Dolce&Gabbana, Miu Miu, Prada Linea Rossa, Emporio Armani, Burberry ve Topten markalarının en yeni modellerinin tanıtıldığı lansmana, Vogue Eyewear'in marka yüzü Ece Sükan da katıldı.

Vogue Eyewear marka yüzü, ünlü stil ve moda danışmanı Ece Sükan, bu yılın gözlük trendlerini, renklerini, stillerini ve gözlük modasına dair merak edilenleri birbirinden güzel modellerle birlikte gerçekleştirdiği sunum ile anlattı.

Sükan; In Vogue, Casual Chic ve Timeless serilerinden yola çıkarak gerçekleştirdiği styling için nelerden esinlendiğini şu şekilde dile getirdi: "In Vogue serisinden esinlendiğim styling çalışmasında sezonun en çok öne çıkan parçalarından büstiyer ile yüksek belli kalem eteği şık bir blazer ceket ile kombinledim. Böylece In Vogue kızının ne kadar trendy ve zevkli bir stili olduğunu vurgulamak istedim. Casual Chic serisi için genç ve dinamik bir siluet yarattım. Timeless serisinde ise klasik bir kombinle sofistike bir şıklık ortaya çıkartmak istedim."
modaturkiye.com

Benim ki de büyük olanlardan . Yakışır mı bilmem ama şu yuvarlak küçük camlı olanlar çok hoşuma gidiyor bir tane almak istiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…