Gözlerine lazer yaptıranlar ya da yaptırmayı düşünenler buraya..!

Nehir__

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2017
14
2
Ben araştırıp iyi bir yerde lazer yaptırdım. Çevremde yaptırıp memnun olanlar vardı. Ben de memnunum demek isterdim ama ne yazık ki değilim. Hatta zamanı geriye alabilsem asla yapmaz, geleceğimi riske atmazdım. Gözüm sıfırlandı, ne lensle ne de gözlükle göremediğim netlikte gördüm önce. Sonra göz kuruluğu geçmedi, saat başı damla, alıştım derken çift-aşağı doğru yansımalı görme başladı. Gördüğüm nesnelerin aşağıya doğru ikinci yansıması! Görüntünün dağılması, az ışıkta görememe, göz numaramın ilerlemesi ve çift görmenin gittikçe artması... Araba kullanmaktan kitap okumaya kadar her şeyde azap...Üstelik bana gözlerin lazere çok uygun demişlerdi yapılan bir çok test sonrası, güvenip yatırmıştım. Yaptırmayı düşünenler: "Bu riski almaya deger mi?" Yaptıranlar: "Benzer durum ya da sorunlar yaşayan var mı, çözüm bulundu mu, öneriniz var mı?"

Ben yaptirdim, memnunum acikcasi ancak kuruluk bende de zaman zaman oluyor. Hangi yöntemi kullandılar, ne zaman yaptirdiniz bide doktorunuzla konustunuz mu?

Korkuyordum boşa değil işte
Ben yaptıramayacağım sanırım..
Size de geçmiş olsun düzelir her şey umarım.

Çok teşekkür ederim. Inşallah düzelir. Ya da inşallah durur... Keşke demenin bir anlamı yok artık.

Hangi Hastane acaba?

Ben de 6 senedir benzer korkularla erteleyip duruyorum ama lens ve gozlukten de yoruldum.

bi de bu lazer ameliyat olduk sonra tekrar miyop çıktı numara büyüdü diyelim tektar lazer yapilabiliyor mu?

Uzun süredir yorumlara bakmadim cunku gözlerimdeki cerrahi işleme bağlı oluşan keratoektaziyi durdurabilmek için hamile olduğum halde operasyon geçirmek zorunda kaldım. Yani gözlerim uygun olmadığı halde bana uygulanan bir sürü testten sonra uygun olduğu söylenip lasik yöntemiyle lazer yapılmış olmasaydı bunların hiç biri olmayacaktı. Düzeltmek değil, durdurmak içindi operasyon. İşe yaramazsa ne mi olacak, düşünmek bile istemiyorum ama kornea nakli. Miyopun geri dönmüş olmasi, 3 tane(artık çift de degil) görüntü gormenin, gözleri kaybetme riski olmasının, zaten kuruluğun gecmemesinin yaninda ne kadar onemi var mı? Ben bile bile, para için bunu yapmış doktora hakkımı asla helal etmiyorum. Bu arada Dünya Göz Hastanesi'nde güvenip yaptırmıştım.

bunu okuduktan sonra cesaret ette yaptir bakalim tam da cumartesi hastaneye gidicektim lazer icin görüşmeye. galiba gene en iyisi lensler.

bunu okuduktan sonra cesaret ette yaptir bakalim tam da cumartesi hastaneye gidicektim lazer icin görüşmeye. galiba gene en iyisi lensler.
Keşke lens taktığım günlere geri donebilseydim diyorum ben ama herkes de aynı şeyleri yaşamıyor. Çok ince eleyip sık dokumak, hemen güvenmemek, riskleri de ciddiye almak lazım. Internette lazerr değil keratektazi ve. bir bakın önce derim. Lazer diye yazınca hiç çıkmıyor, bunlar başıma gelene kadar o kelimeyi hiç duymamıştım.

bende 10 senedir erteliyorum lazeri, teknoloji biraz daha ilerlesin daha güvenilir olsun diye bekliyorum demekki biraz daha beklemek lazim. ben de tüp bebek surecindeyim hamile kalırsam bi de iş cikmasin başıma. sana da cok gecmis olsun

Teşekkür ederim. İnşallah en kısa zamanda hamile kalır, bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…