Gözlerinde Karadenizi Gördügüm Güzellik

Mahbile

Acem Kızı
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.387
8
116
42
Diğer
Son 3 gündür farklı duygular yaşıyorum, hepimizin hayatında sevdigi saydıgı insanlar vardır .......
Barış akarsu benim için digerlerinden farklıydı.....
Onunla bi eylül sonbaharında karşılaşma fırsatı bulabilmiştim, diyodum içimden hep bu cocugun gözlerinde bi şeyler gizli diye. Tanıdıgım an anladım ki gözlerinde karadeniz saklı onun. Güldügü zaman sanki yapraklar açıyor, kızdıgı zaman çaglayanlar aglıyor, şarkı söledigi zamanda karadeniz semaları onunla beraber geliyordu......
Yaşam mücadelesi veren barışa kaç gündür dua ediyorum yapacagı çok şey vardı onun, gizli kalmış ama herkesin bilemedigi nice güzellikleri ......
Gözlerinde karadenizi gördügüm güzellik söz verdin bize hadi ayaga kalk...

Bende çok severdim Barış Akarsuyu ve hergün dua ediyorum.
Rabbim sevenlerine ve ailesine bağışlasın....amin...

BANADA İNANMASI GÜÇ GELİYOR.
DERİN MANA VARDI GÖZLERİNDE...
SENİNDE SÖYLEDİĞİN GİBİ...

EN ÇOK GÖZLERİ VE, YARIM AĞIZ ATTIĞI GÜLÜCÜKLER GELiYOR,
GÖZÜMÜN ÖNÜNE...

İSMİ AKLIMA GELDİĞİNDE MAHÇUP GÜLÜMSEMESİ ve DERİN BAKIŞLARI...
GELİYOR GÖZÜMÜN ÖNÜNE...

DUALARIMIZ ONUNLA, BİR MUCİZE OLMASI ve
TEKRAR SAĞLIĞINA KAVUŞMASI
HAYATA TUTUNMASI EN BÜYÜK DİLEĞİM...

Ne güzel yazmissin azem´cim ya, gözlerim doldu..... Kac gündür tadim tuzum yok,sanki ailemden bir can gidiyor,canim cok sikkin,o hayat dolu gözlerin isiltisi gözümün önünden gitmiyor.. Gece gözlerimi kapadigimda bile onun o güzel yüzü geliyor o karanligin icinde gözlerimin önüne.. Elimi uzatip cekip almak geliyor onu icimden.. Allah´im onu bize bagisla Yarabbim...

Ne güzel yazmışsın... İnsan bir garip oluyor...

Allah yardımcısı olsun, onu ailesine ve tüm sevenlerine bağışlasın...

İnşallah gözlerinde Karadeniz'i gördüğün güzelliği ALLAH sana, ailesine ve biz sevenlerine bağışlayacak...

Beklemekten geriliyor insan biz böyleyiz birde ailesini düşünün onlar ne haldedir kimbilir.

acı ölüm genc ölüm
bu nasıl gitmek gülüm
kara haber tez duyulur
kırdın kanadım kolum

giden yolunan gitti
esen yelinen gitti
feryadı bizde kaldı
solan gülünen gitti

yollarda kaldı gözüm
eridi aktı özüm
kaybettim yavrumu
ondan ağlıyor sazım

giden yolunan gitti
esen yelinen gitti
feryadı bizde kaldı
solan gülünen gitti

umarim iylesirsenağlama

ben de kaç gündür çok buruk hissediyorum kendimi..senin gini onunla tanışma şansı yakalamdım ama gördüğüm kadarıyla çok farklı bi insandı o..şöhretin geirdiği şımarıklık yoktu hiçbizaman hep biraz mahçup biraz çekingen duruyodu ekranlarda..tabi bi okadar da efendi..ilk akademi Türkiyede tanıdım onu ve benim favorimdi çok içli bi sesi var çok güzel bi gülüşü sıcacık bakan gözleri..şimdi öyle yatıyo bir zamanlar sevgiyle bakan o insan..hergün dua ediyorum onun için ve inanıyorum o iyileşecek bi sürü onu seven insan var tüm Türkiye ona dua ediyo o bizi üzmeyecek daha fazla..bize en güzel hediyeyi vericek..

Nazan Öncel BARIŞ AKARSU İÇİN DUYGULARINI KALEME ALDI VE 'AÇ GÖZLERİNİ UYAN BARIŞ'IM' DİYE HAYKIRDI! Bütün nefesimi tuttum, günlerdir ellerim havada Allah'a yalvarıyorum. Belki de Allah benden usanmıştır artık. Aç gözlerini Barış'ım, uyan; hadi n'olur uyan! Yaşamak için çok nedenin var. Önce sana hayat veren anneciğin, bu acıya dayanamam diyen babacığın ve bütün sevenlerin için uyan. Evet, belki hayat zor, belki çetrefilli, belki gereğinden çok acımasız, ama yaşamak her şeye rağmen güzel ve böyle uyumak sana yakışmıyor Barış'ım.

Senin için mümkün olsaydı kalan ömrümün tamamını verebilirdim. Çünkü senin umutların, çünkü senin yarınların, çünkü senin gençliğin var. Öyle ıslak ıslak baktırma, fazladan ağlatma bizi yavrucuğum.

Barış ağabeyinin de dediği gibi, Anlıyorsun değil mi?

Bütün sevenleri ve ailesi adına,
Nazan Öncel

hadi barış kalk ayağa ve bizlere tekrardan şarkılarını söyle

bende ilk akademi türkiyede görmüştüm ve o an onun diğerlerinden çok farklı olduğunu ve kesinlikle birinci olacağını anlamıştım.ilk ve son kez olarakta tv de yayınlanan herhangi bir yarışmaya sms gönderme gereği duymuştum,çünkü o kazanmalıydı.
ve şuan içimde açıkcası karmaşık düşünceler olmasına rağmen-ancak allahın dediği olur ve o herseyin hayırlısını bilir-barışın bu mücadeleyi kazanacağını düşünüyorum ve diliyorum.insanın kalbi yüzüne vurur ya hani...
gönlündeki o temizliğin ve merhametin karşılığını allah ona şifa vererek ,herkesten çok ailesinin yüzünü güldürsün....

gozlerınde karadenızı gordugun guzellık ınşallah bıran once ıyılesır canım.cok uzuluyorum hep dua edıyorum.haberlerde seyrettıkce kalbım sıkısıyor valla.kotu oluyorum.gel artık gozlerındekı karadenızı bende gormek ıstıyorum.

Barış'ımızı maalesef kaybettik Sen hep kalbimizde olucaksın Barış!! Allah'ım mekanını cennet eder inşallah!!

hiç hak etmedi o ölümü ve ölüm ona hiç yakışmadı gerçekten..hiç unutulmucaksın barış eminim bundan..

inanması ne kadar güç... yazacak bişey bulamıyorum...

o kadar iyi biriydi ki Rabbim onu yanına aldı...

Allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…