• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gözlerin

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.380
43.878
798
Gözlerin,gözlerin idam fermanım gibi be adam. Sanki bir cellat geçirmiş urganı boynuma. bir tekme ya sadece bir tekme sonrası boşluk.Bir tekme sonrası sensizlik. Ama ya o gözlerin. Ben gidersem o gözlerin ne olacak. Bilirsin ben gözlerinsiz yapamam. Bir ayyaşın içki şişesi gibi gözlerin. Baktıkça sarhoş olmalıyım. Müptelayım o gözlerine bağımlınım. her idam mahkumu kendi sonunu kendi yazar ya. Bende kendi sonumu gözlerinde yazdım işte adam. Bir tekme ya sadece bir tekme sonrası düşeceğim yer gözlerin olsaydı eğer binlercesine razı olarak kendi ellerimle geçirdim bir dar ağacına o urganı....

P61QZd.jpg

Son düzenleme:
Evet ben deliyim adam.Senin delinim aslında. Seninle atıyor kalbim farkındasın belkide. hani diyorsun ya sen delisin diye, bütün deliliklerim aşktan adam. Sadece sana sadece deli gibi sevdiğim sana.

Gökyüzünün mavisi gibiydi gözlerin. Eskiden göğe baktığımda bulduğum huzuru veren gözlerin var artık. Sahi bu kadar güzelliği nasıl barındırabiliyor gözlerin içinde. Azıcık deniz mavisi azıcık göğün mavisi. Ama benim için aşk mavisi...

Mesela her gün yeniden aşık olacağınız bir adamı sevin. Sevmek için bahaneler mi yok ? Mesela gözlerinin kenarındaki çizgilere aşık olun her gün yeniden. Ya da sırf göz kapaklarından yanağına düşen kirpiği var diye aşık olun. Mesela ellerine aşık olun her gün yeniden. Nasılda sımsıkı tutar ellerimi diye düşünerek. Her gün yeniden aşık olacağınız bir adamı sevin işte. Binlerce bahane üreterek aşk için...

Son limanım ol istiyorum. Bileyim ki sığınacağım son kol sen ol. Bileyim ki beklediğini işte o zaman ölümsüzlüğü yaşayayım bu aşkla.Son limanım ol istiyorum. Geceleri kafamı yastığa koyduğumda gördüğüm son gözler senin gözlerin olsun istiyorum.Veya uyandığımda saçlarım boş bir yastık yerine göğsüne dökülsün istiyorum.Son limanım ol istiyorum. Biliyorum ki ne olursa olsun bana arkamda sen var diyebileyim. Korkmamayım karanlık boş sokaklardan,elimden tutanın sen olduğunu bilince. Son limanım ol işte adam. Son nefesimde dahi elimi tutan sen ol. Ve ben; buruş buruş bir yaşlı nine olunca dahi sevdiğim adamın sen olduğunu bilmek istiyorum.
''Sabah Ve Sen''

Bir erkegin gozlerine bakinca ne goruldugunu cok guzel ifade etmissin. Gozler'de ki gordugun senin ona olan askindan mi yoksa onun sana olan aski mi yazdin?

Okyanusa dalar gibi gozlerin icine dalmak varya,
Saniye suren o dalis saatler gibi gelir,
Yudumlarsin serbeti taaki nefes alasiya kadar,
Tek gordugun o gozbebegi, acaba oda mi daliyor okyanusa?

Back
X