- 17 Eylül 2008
- 71
- 0
- 38
- Konu Sahibi princesslilykins
acık kahverengı gözleri daha açık renk nasıl gösterebılırız ?
ne renk göz kalemı kullanmak gerekir
ne renk göz kalemı kullanmak gerekir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yav arkadaşlar bu "kirpik dibi" neresi oluyor??? göz kapağının içi mi? dışı mı? makyaj bilgisinden yoksun olan bana bi açıklayıverin bacılar...
benimde gözlerim böyle birşey ama gözlerinin rengini beğenmelisin çünkü okdr değişik gizemli ve farklı ki, üstelik çok parlak oluyo ışıkta göz kamaştırıyo. kahverengi gözden nefret ederim ama önerin için saol bnde denicem.şakkıdıbenim gozlerim koyu ela ama hep kahverengi derim çunku yesil kisimlari bile koyu yesil haki yesili gibi en çok gunes isiginda belli oluyo ama ben lacivert makyaj yapinca genelde gozlerin yesil miydi senin diye soruyorlar :))) Teny nin soledigi daha etkili bir yontem ama agir makyaj yapman gerektiginde ya da renkli makyaj yapmak istediginde lacivert makyaj deneyebilirsin
Evet ben de bunu merak ediyorum, gözlerim koyu kahve, sag gözümde acik kahve bir leke var özellikle o belirginlessin istiyorum. Bazen farkediliyor, cok hos duruyorKahverengi gözleri daha açık göstermek için ne renk kullanmalı peki...
Mümkün mü bu?
cnmm bence elayada yeşilede hatta tüm gözlere yeşil ve mavi kalem çok yakısır ben full yeşil mavi sürüyorum
Çok açık kahve olmasıgı sürece koyu ve orta kahverengi gözlerde siyah kalem gözü daha da koyulastırır. Koyu kahveler için birşey diyemem ama benimki orta kahve. Eger altına sürmessem hiç birşey üste incecik siyah kalem sürüyorum çok duru bir hava katıyor. Eger renk kahve kahve dursun istenirse önce üst göz kapagıma koyu kahve kalem çekiyorum sonra kirpik diplerine incecik siyah çekiyorum. Gerçekten harika duruyor.. Yeşil ve mor da harika.. Mor deyip geçmeyin göz altına sürünce daha bir iri daha bi ıslak bakışlarınız oluyor