• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gözlerimde kuruluk var

belginakskl

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2014
54
1
6
34
Konya
sizde yasıyomusunz acaba :( gözlerim cok kötü kuruluk var dedi doktor 3 kez tedavi gördüm ama gecmio cok kotü yanıyo en son biri balık yagı kullan suni göz yası yerine gecer dedi szce kullanmalımıyım

sizde yasıyomusunz acaba :( gözlerim cok kötü kuruluk var dedi doktor 3 kez tedavi gördüm ama gecmio cok kotü yanıyo en son biri balık yagı kullan suni göz yası yerine gecer dedi szce kullanmalımıyım

Dahiliye doktoruna görün.......vitamin eksikliği vitamin fazlalığı kronik hastalıklar envai çe§it sebebi olabilir.....balık yağî zaten kullanmamız gereken bir takviye

Umarım balık yağınî ağızdan kullanacaksındır.....köpük bardağını kestiğine göre gözüne neler yapmaz

agız yoluyla tabiki .. suanda zaten suni göz damlaları kullanıyorum damlattıktan 1 saat sonra devam ediyor agrı ya sasılık felan yok eminim üc kere özele gittim yok bişey diyolar ama gözlerim orantısız gibi ya agrıyı gectim seklim bile bozuluyo :)

çok fazla pc tv gibi teknolojik aletler de gözleri çok etkiliyo.böyle bi rahatsızlığınız varsa ve bu tarz aletleri çok kullanıyorsanız onlarda göz kuruluğunun fazlasıyla sebebi olabilir

göz en önemli ve en hassas organımız dr. dışında kimsenin dediğini yapmayın balıkyağı damlatılır mı bunu bi göz doktoruna danışın

Back