Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sizde yasıyomusunz acaba gözlerim cok kötü kuruluk var dedi doktor 3 kez tedavi gördüm ama gecmio cok kotü yanıyo en son biri balık yagı kullan suni göz yası yerine gecer dedi szce kullanmalımıyım
sizde yasıyomusunz acaba gözlerim cok kötü kuruluk var dedi doktor 3 kez tedavi gördüm ama gecmio cok kotü yanıyo en son biri balık yagı kullan suni göz yası yerine gecer dedi szce kullanmalımıyım
Dahiliye doktoruna görün.......vitamin eksikliği vitamin fazlalığı kronik hastalıklar envai çe§it sebebi olabilir.....balık yağî zaten kullanmamız gereken bir takviye
agız yoluyla tabiki .. suanda zaten suni göz damlaları kullanıyorum damlattıktan 1 saat sonra devam ediyor agrı ya sasılık felan yok eminim üc kere özele gittim yok bişey diyolar ama gözlerim orantısız gibi ya agrıyı gectim seklim bile bozuluyo :)
çok fazla pc tv gibi teknolojik aletler de gözleri çok etkiliyo.böyle bi rahatsızlığınız varsa ve bu tarz aletleri çok kullanıyorsanız onlarda göz kuruluğunun fazlasıyla sebebi olabilir