Gözlerim

20 yaşındayım. Evet başımı da ağrıtıyor. Açık havada biraz daha iyi görüyorum ama yapay ışıkta kötü bayağı görüşüm
Şu bikaç senede daha ilerlemezse sonra duruyor ilerlemesi. Ben de çok hassastım senin yaşlarında işte hemen hemen 1.25-1.5 tan 1.5-2 ye çıktı hemen farkettim, görüşüm çok bozuk çok ilerledi gibi gelmişti. Sonra da durdu ilerlemesi. 8senedir aynı numara çok şükür.

24 yaşındayım 17 yaşındayken uzağı görememe, puslu gorme şikayetinden doktora gttm. Miyop dendi. Gözlüğü sadece akşamları kullandım çünkü akşamları gormek daha zor oluyordu TV izlerken yazıları ekranı vs... Sonrasında gözlüğüm kırıldı. 1 ay gözlüksüz gezdm ama yapamadım puslu bulanık gormek çok sinirimi bozuyordu. Doktora gttm miyop+astigmat dedi. Takmadığım dönemlerde ilerlemiş sanırım. Gözlüğü alıp taktığımda ayağımın altından yer kaydı sanki. Hayatımda bu kadar net görmemiştim uzaktaki insanların kaş göz ağız hareketlerini gormek ne kadar güzelmş :) alışmam zor oldu ama şmdi 2 yıldır gözlüğümle yatıp kalkıyorum. Ona bağımlı kalmak istemiyorum. Lensten korkarım ben gözlerimi çizdirmeyi düşünüyorum gözlüğü olmayan herseyi goren insanlara okadar imreniyorum ki... Babam uzağı annem yakını goremiyo sanırım babama çekmişim :/ iyi bişy olsa çekmem zaten sen lens mi kullanıyorsun memnun musun?

sen lens mi kullanıyorsun memnun musun?
Selamm
Geç döndüğüm için özür dilerim görmemişim..
Ben lens kullanıyorum, çok memnunum. Çok pratik ve rahat. Gözlükten daha net görüyorum. Siz de kullanmak isterseniz yardımcı olabilirim

Selamm
Geç döndüğüm için özür dilerim görmemişim..
Ben lens kullanıyorum, çok memnunum. Çok pratik ve rahat. Gözlükten daha net görüyorum. Siz de kullanmak isterseniz yardımcı olabilirim
Ne demek canım önemli değil.. Lens hiç kullanmadım ama kolaysa kullanmak isterim nasıl alıyoruz ayarlı olanı?

Ne demek canım önemli değil.. Lens hiç kullanmadım ama kolaysa kullanmak isterim nasıl alıyoruz ayarlı olanı?
Özel hastahane'ye gidip, ben lens muayenesi olmak istiyorum diyeceksiniz.(Devlet yapmıyor) Orada doktor sizin göz numaranızı, göz çapınızı ve size uygun olan lens markasını reçetenize yazacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…