Şu bikaç senede daha ilerlemezse sonra duruyor ilerlemesi. Ben de çok hassastım senin yaşlarında işte hemen hemen 1.25-1.5 tan 1.5-2 ye çıktı hemen farkettim, görüşüm çok bozuk çok ilerledi gibi gelmişti. Sonra da durdu ilerlemesi. 8senedir aynı numara çok şükür.
Merhaba hanımlar, iyi geceler.
Benim gözlerimde miyop+astigmat var. En son doktora Aralık 2015 'te gittim ve 1.50 miyop ve tek gözde 0.25 astigmat var dedi. Gözlüğümü aldım, sadece derslerde kullanıyordum fakat kaza geçirince kırıldı. Ben yine de görebildiğimden yeni bir gözlük de almadım tüm 2016 senesi boyunca doktora da gitmedim.
Herneyse bayanlar lafı uzatmak istemiyorum, yarın göz muayesine gitmeye karar verdim. Ama kesinlikle gözlerim 1.50 değil, eminimki 2'yi geçti. Belki de 3 bile olmuştur. Bırakın uzağı artık yakını da göremiyorum düşünün
Ben göz muayenesinden, doktorun bana söyleyeceklerinden çok korkuyorum. Evet kanser atlatan insanlar var, benimki onların yanında dert bile değil ama korkuyorum işte çok korkuyorum neden bilmiyorum...
Sizinle paylaşmak istedim yarın napıcam ben Bir de doktordan lens istemeyi düşünüyorum tavsiye eder misiniz? Okuduğunuz için teşekkür ederim
24 yaşındayım 17 yaşındayken uzağı görememe, puslu gorme şikayetinden doktora gttm. Miyop dendi. Gözlüğü sadece akşamları kullandım çünkü akşamları gormek daha zor oluyordu TV izlerken yazıları ekranı vs... Sonrasında gözlüğüm kırıldı. 1 ay gözlüksüz gezdm ama yapamadım puslu bulanık gormek çok sinirimi bozuyordu. Doktora gttm miyop+astigmat dedi. Takmadığım dönemlerde ilerlemiş sanırım. Gözlüğü alıp taktığımda ayağımın altından yer kaydı sanki. Hayatımda bu kadar net görmemiştim uzaktaki insanların kaş göz ağız hareketlerini gormek ne kadar güzelmş :) alışmam zor oldu ama şmdi 2 yıldır gözlüğümle yatıp kalkıyorum. Ona bağımlı kalmak istemiyorum. Lensten korkarım ben gözlerimi çizdirmeyi düşünüyorum gözlüğü olmayan herseyi goren insanlara okadar imreniyorum ki... Babam uzağı annem yakını goremiyo sanırım babama çekmişim :/ iyi bişy olsa çekmem zaten sen lens mi kullanıyorsun memnun musun?
Selamm Geç döndüğüm için özür dilerim görmemişim..
Ben lens kullanıyorum, çok memnunum. Çok pratik ve rahat. Gözlükten daha net görüyorum. Siz de kullanmak isterseniz yardımcı olabilirim
Selamm Geç döndüğüm için özür dilerim görmemişim..
Ben lens kullanıyorum, çok memnunum. Çok pratik ve rahat. Gözlükten daha net görüyorum. Siz de kullanmak isterseniz yardımcı olabilirim
Özel hastahane'ye gidip, ben lens muayenesi olmak istiyorum diyeceksiniz.(Devlet yapmıyor) Orada doktor sizin göz numaranızı, göz çapınızı ve size uygun olan lens markasını reçetenize yazacak.
Özel hastahane'ye gidip, ben lens muayenesi olmak istiyorum diyeceksiniz.(Devlet yapmıyor) Orada doktor sizin göz numaranızı, göz çapınızı ve size uygun olan lens markasını reçetenize yazacak.