Teşekkür ederim yorumunuz için. Gözlüğe alışkın değilim ben nasıl hiç çıkarmadan kullanıcam bilmiyorum. Taktığım zaman o kendi kendine çıkıyodu resmenBendede astigmat+miyop var,ve gozluklerim 4.75 derece.gözlük kullaniyorum.lensi denedim ama kullanamadim göz yapisiyla alakali tamamen.korkmana gerek yok bence
Aslında gözlükte lenste değilim ikisinden birini takmak zorundayım hiç göremiyorum çünkü. Benim gözlerimin böyle olması bile beni üzüyor. Belki dert bile değil insanların sıkıntılarının yanında ama üzülüyorum işte. Doktorun bana söyleyeceklerinden korkuyorum. Gözlerim sağlıklı değil çünkü biliyorumGözlük caminda inceltme yapiyorlar da zaten hafif oluyor
Merhaba hanımlar, iyi geceler.
Benim gözlerimde miyop+astigmat var. En son doktora Aralık 2015 'te gittim ve 1.50 miyop ve tek gözde 0.25 astigmat var dedi. Gözlüğümü aldım, sadece derslerde kullanıyordum fakat kaza geçirince kırıldı. Ben yine de görebildiğimden yeni bir gözlük de almadım tüm 2016 senesi boyunca doktora da gitmedim.
Herneyse bayanlar lafı uzatmak istemiyorum, yarın göz muayesine gitmeye karar verdim. Ama kesinlikle gözlerim 1.50 değil, eminimki 2'yi geçti. Belki de 3 bile olmuştur. Bırakın uzağı artık yakını da göremiyorum düşünün
Ben göz muayenesinden, doktorun bana söyleyeceklerinden çok korkuyorum. Evet kanser atlatan insanlar var, benimki onların yanında dert bile değil ama korkuyorum işte çok korkuyorum neden bilmiyorum...
Sizinle paylaşmak istedim yarın napıcam benBir de doktordan lens istemeyi düşünüyorum tavsiye eder misiniz? Okuduğunuz için teşekkür ederim
Bana hiiiç yakışmıyor desemInsan gozluge alışıyor,ben simdi gozluksuz duramiyorum.bazen banyoya bile onla giriyorum cikarmayi unutuyorum o kadar alistim yani
Teşekkür ederim yorumunuz için. Evet çok ileri değil sanırım, yarın doktor 2-4 numara arası diyecek. Ama korkuyorum işte, üzülüyorum da. Aynı odanın içinde Tv izleyemiyorum ama nasıl ilerlediyse artıkDisarda lens evde gozluk kullanabilirsin
Tanidiklarim oyle yapiyo zaten cok ileri degil ders calismak disinda evde takmani gerektirecek bi drunda degil
Benimki de 1.5-2 ama lenssiz ben de hiçbişey görmüyorum. Daha gitmeden bozma moralini bu kadar. Belki düşündüğüm kadar ileri değildirTeşekkür ederim yorumunuz için. Evet çok ileri değil sanırım, yarın doktor 2-4 numara arası diyecek. Ama korkuyorum işte, üzülüyorum da. Aynı odanın içinde Tv izleyemiyorum ama nasıl ilerlediyse artık
Astigmatin lensi 'torik lens' diye geçiyor. Daha farklı ve daha pahalı. Eğer astigmatım 0.25'se hala, astigmatlı lens almam sanırım. Lensle ilgili sorum olduğunda size ulaşabilir miyimSadece miyop var bende lens kullanıyorum ve inanılmaz memnunum. Varlıklarını unutuyorum çoğu zaman. Lazeri düşündüm bir sonra baktım lensle giçbir sorunum yok ne gerek var ondan bile vazgeçtim. 1.5 bir gözüm diğeri de 2. Ama astigmatın lensi daha farklı oluyormuş. Astigmat için birşey diyemem ama miyop için çok büyük rahatlık lens
Mesela kucağımda notebook var. Az ileri iteklediğimde yazıları okuyamıyorum. Kendim ilerlediğini fark etmesem bu kadar canımı sıkmazdım. Ama biliyorum ilerledi doktorun diyecekleri beni korkutuyorBenimki de 1.5-2 ama lenssiz ben de hiçbişey görmüyorum. Daha gitmeden bozma moralini bu kadar. Belki düşündüğüm kadar ileri değildir
Ulaşabilirsin tabi , inş astigmat ilerlememiştir. Bundan 10 hatta 15 sene önce bana da bir göz doktoru astigmat da var demişti(derecesini hatırlamıyorum düşük bişeydi) ilerleyen yıllarda tekrar muayeneye gittiğimde astigmat yok dendi. Şu an sadece miyop lens ile gayet rahat görüyorum herşeyi çok şükürAstigmatin lensi 'torik lens' diye geçiyor. Daha farklı ve daha pahalı. Eğer astigmatım 0.25'se hala, astigmatlı lens almam sanırım. Lensle ilgili sorum olduğunda size ulaşabilir miyim
Baş ağrısı yapar o, gözlerin görebilmek için kasları zorluyor sonuçta. Sen gir bir muayeneni ol, lensini al, hem kullanımı rahat hem görüş süper, baş ağrıların oluyorsa onlar da azalır. Boşuna korkmuşum dersin , inş korktuğun kadar ilerlememiştir. Yaşın kaçtı bu arada?Mesela kucağımda notebook var. Az ileri iteklediğimde yazıları okuyamıyorum. Kendim ilerlediğini fark etmesem bu kadar canımı sıkmazdım. Ama biliyorum ilerledi doktorun diyecekleri beni korkutuyor
Ben 0.25 astigmatı bile hissediyordum. İnşallah numaram sizinkiyle aynıdırUlaşabilirsin tabi , inş astigmat ilerlememiştir. Bundan 10 hatta 15 sene önce bana da bir göz doktoru astigmat da var demişti(derecesini hatırlamıyorum düşük bişeydi) ilerleyen yıllarda tekrar muayeneye gittiğimde astigmat yok dendi. Şu an sadece miyop lens ile gayet rahat görüyorum herşeyi çok şükür
20 yaşındayım. Evet başımı da ağrıtıyor. Açık havada biraz daha iyi görüyorum ama yapay ışıkta kötü bayağı görüşümBaş ağrısı yapar o, gözlerin görebilmek için kasları zorluyor sonuçta. Sen gir bir muayeneni ol, lensini al, hem kullanımı rahat hem görüş süper, baş ağrıların oluyorsa onlar da azalır. Boşuna korkmuşum dersin , inş korktuğun kadar ilerlememiştir. Yaşın kaçtı bu arada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?