Gözlerim

SelenSeymen

2 kız 2 oğlan :)
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2011
1.677
25
Merhaba kızlar;

Geçen hafta açık renk kıyafetin üzerinde küçük çemberler şeklinde başka renkler görmeye başladım.Mesela sarının üzerine mavi renklerde toplar.Nereye bakarsam toplar oraya kayıyıor gibi.Dün birkaç kere daha oldu.Var mı başına böyle birşey gelen.

Merhaba, geçmiş olsun bu tansiyon düşmesinden olabilir, uçuşan toplar benekler falan olur heryerde öyle birşey ise eğer vücut tansiyon düşüklüğüdür.

Ama bir de göz tansiyonu var ve ben bunu yaşadım, kendini çok iyi hissederken birden bire oluyor ve normal tansiyon gibi kendini zayıf hissetmiyorsun.Sadece görmede problem oluyor.Ben 1,5 yıl kadar önce katarakt ameliyatı oldum tek gözümden, ameliyattan sonra oluştu göz tansiyonu da.. bazen bende de oluyor ancak benimki ameliyata bağlı gelişti. Senin başından gözle ilgili bir operasyon geçti mi?

Ben anlattıklarına benzettim yaşadığım için ama bizim ırsi denebilir bu rahatsızlık, babamda da göz tansiyonu var çünkü aileden de olabiliyormuş bu sorun.
Devam ederse bi dr a git, çünkü göz tansiyonu int. den de bakarsan baya önemli bir rahatsızlık ancak bizler tarafından önemsenmeyen de bir rahatsızlık :)
Bu nedenle devam ederse bir dr. a görün için rahatlar..

Ben 2 sene önce annemin 'el işi yaparken göremiyorum bi yakın gözlüğü almak lazım' demesi ile hadi bereber gidelim anne dedim ve gittik.2-3 ay içinde sağ gözüm çok bulanıklaşmıştı, bana da bi gözlük verir takmam diyorum içimden :)bir gittim ki şok oldum.. yine de pek erken teşhis olmadı çünkü dr a gittiğimde sağ gözümün görme oranı %20 idi ve katarakt oluşmuştu. Ne olursa olsun git, için rahatlasın:) Sevgiler..

Aynen bende deuzağı görme problemi var uzun zamandır ama doktora gözlük verir endişesiyle gitmek istemiyorum.Gözlüğün yakışmayacağını düşünüyorum.

Aynen bende deuzağı görme problemi var uzun zamandır ama doktora gözlük verir endişesiyle gitmek istemiyorum.Gözlüğün yakışmayacağını düşünüyorum.

Canım sen git bir an önce, sadece astigmat vardı bende o nedenle takmadığım bir gözlüğüm vardı zaten. Pek önemsemedim ama sonucu kötü oldu işte.
Şu an bir sıkıntı yok çok şükür fakat sürekli kontrol halindeyim işte, göz tansiyonundan dolayı çünkü değerleri 21 de seyrediyor hep ve bu glokom için sınır bir değer.. Ben ettim sen etme diyorum bacım :) Git Dr. a al gözlüğünü bitsin hem gözlük takmak ameliyattan iyidir bunu unutma.. Sağlığı sakın hafife alma, ne olacağını bilemiyorsun.Ben bu ameliyatı olduğumda 25 yaşındaydım ki katarakt yaşlı hastalığıdır genelde.. Hala çok iyi görmüyorum ama eskiye oranla tabiki daha iyi..

Sen beni dinle, git bi baktır anlat derdini.. ohh tertemiz çık ordan.. Hee bu arada anlattıklarımdan da korkma, ibret al da benim gibi 3 ay sonra dr a gitme diye anlattım:KK34:

Bu arada kaç yaşındasın?

sağol canım ya anlattıklarından korktum ama cesaret de geldi.n yakın zamanda randevu alıyorum .Ne yapıyım gözlükte yakışmazsa yakışmasın.Herkes yakışıyıoda mı takıyo sanki. Kendimi çok güzel teselli ediyorum.sağol canım paylaştıkların için :)

Rica ederim umarım önemli bir sorun yoktur, sağlıklı çıkar sonuçlar..
Gözler kalbin aynasıymış,ihmale gelmez bacım :nazar: :KK34:

X