Merhaba arkadaslar benim gozlerim cok kucuk ve birbirine asiri yakin berbat bi surat tipi olusuyo boyle biri ne yapmam gerektigini anlatabilir mi her gun agir makyajla siyah farlarla boyanmaktan biktim
Merhaba arkadaslar benim gozlerim cok kucuk ve birbirine asiri yakin berbat bi surat tipi olusuyo boyle biri ne yapmam gerektigini anlatabilir mi her gun agir makyajla siyah farlarla boyanmaktan biktim
Makyaj hilelerine başvuruyor olmanız doğru bir seçenek fakat sizin de belirttiğiniz gibi her sabah aynı işlemleri yapıyor olmanız sizin yaşam konforunuzu elinizden alıyordur. Bu tarz sıkıntısı olan hastalarımıza genellikle eğer uygunsa göz altı ve kaş altlarını yağ enjeksiyonuyla doldurarak, tıpkı makyaj hilelerinde olduğu gibi kontür düzeltme yapabiliyoruz. Ancak bu işleme uygun değilseniz gözleriniz çukurda kalıp, boyutunu küçük gösterebilir. Göz kapaklarınızda fazla doku varsa alınabilir... Yapılabilecek pek çok uygulama var ama illaki doktorlarımızın sizi görerek size en uygun olan tedavi yöntemini değerlendirmeleri en doğru ilerlemeyi sağlayacaktır. Kliniklerimize gelerek muayene olmanızı öneriyoruz. Dilerseniz forum özel mesaj yoluyla isim soy isim ve telefon numaranızı bırakarak, randevu talebinde bulunabilirsiniz.
kendinden bu kadar nefret etmemelisin o beğenmediğin gözlere sahip olmak isteyen binlerce görme engelli insanları düşün ufak makyaj hilelerine basvurabilirsin