gözleri mavi olan bebeklerin annişleri bakabilir misiniz

baloncuk13

şişko patates
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2013
1.497
636
173
Kızlar Merhaba konuya girmeden önce belirteyim ki benim gözlerim kahve eşiminki mavi renk. İlk çocuğum 4 yaşında ve gözleri ela. Doğduğunda grimsi mavimsi yeşilimsi değişik bir renkli sonra ela olarak kaldı. Şimdi ikinci çocuğum 3 aylık ve yine grimsi mavimsi. Ama bunda yeşillik yok. Merak ettiğim konu sonunda gözü mavi olacak bebekler ilk aylarda nasıl olur. yani bir göz renginin dönüp dönmeyeceği nasıl anlaşılır. teşekkür ederim şimdiden cevaplarınız için.

Benim su an cocugum yok ama genelde bebekler dogdugunda mavi gibi oluyo zaten bizde süt göğü derler.ama arkadasimin bebegi gri maviydi sonra masmavi kaldi.

Bebeğim 5 aylık oldu hala grimsi duruyor. Yani gölgede gri güneşte mavi. Sanırım artık sonuç olarak mavi olmaz. Mavi göz kendini belli eder diye düşünüyorum zaman geçtikçe gölgede maviliği artar. Benim bebiş aynı gri duruyor sanırım dönecek hayırlısı bakalım

Sağol canım benimki hiç lacivert olmadı sadece güneşte açık mavi gölgede gri. Sanırım ela kalacak

Göz rengim mavi. Bebekkende masmaviymiş.
Bazı kişilerden duyuyorum benim de gözlerim maviymiş küçükken, büyüdükçe kahverengi olmuş diye. Aklıma geldi Bnce değişmez. Değişse bile ton fatkı olur.

Bebeklerin göz pigmenti olmadığından doğunca gözleri renkli olurmuş...
Benim oğlumun doğduğunda lacivertti zamanla açıldı şuan 10 aylık ve maşallah boncuk mavisi oldu babasının gözleri yeşil rengi aynı olmasada babasına benziyor ama kaynanamın görümcemin falan mavi belki o yönden ona çekmiş olabilir
Doktora önceden sormuştum göz rengi ne zaman oturur diye... 6 ay demişti

Hem eşim hem de ben kahverengi gözlüyüz. Eşim beyaz tenli ama çok çabuk yandığı için belli olmuyor. :) ben de beyaz tenden biraz daha koyuyum ama aynı şekilde güneş gören yerlerim daha koyu. Oğlumuz ise sarı/kahve saçlı, yeşilimsi gözlü. Bebekken de gri ile mavimsi arasında bir rengi vardı gözlerinin, giydiklerine göre de değişirdi hatta. Şimdi böyle yeşilimsi bir renk, ama öyle cam yeşil değil, koyu yeşil gibi, çam yeşili gibi gibi. 6. Aya doğru bu rengi aldı ve çok değişmedi. Doğduğunda da maviydi göz rengi, lacivert değil. Lacivert ve daha koyu lacivert olan gözler mavi ya da yeşil olmuyor genelde.

Aradan zaman geçmiş ama benim bebeğim 11 aylık olacak aynı sizin bebeğiniz gibi gölgede gri güneşte mavi duruyor. Sizin bebeğin göz rengi döndü mü yoksa maci mi kaldı

Ne renk oldu

Ben yeşil gözlü eşim mavi gözlü .İlk kızımın doğduğunda lacivertti cam mavisi gibi sonra mavi yeşile döndü baktığı ışığa göre mavi ağırlıkta .ikinci kızımın göz rengi maviydi doğduğunda sonra koyu yeşil mavi arası oldu annem mancar gözlü derdi şuanda yeşil gözlü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…