Göz Çevresi Bakımı gözlerdeki kızarıklar ve bayaz bölümün sarımtırak olması durumu

ecebaby

ecemm
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2009
64
0
arkadaşlar benim gözlerim sürekli kızarıyor ve beyaz durmuyor daha sarımsı bir tonda bilgisi olan yardım etsin lütfen bekliyorum:kedi:

benimde sarımsı.ama bende sarılık varmış o yüzdenmiş. geçmezmiş.yüzümde hiç belirgin durmuyor gözlerim sinir oluyorum.umarım seninkide öyle değildir canım.

benimde sarımsı.ama bende sarılık varmış o yüzdenmiş. geçmezmiş.yüzümde hiç belirgin durmuyor gözlerim sinir oluyorum.umarım seninkide öyle değildir canım.

aynı seninki gibi ama bende sarılık yok sanırım hiç doktora gitmedim biraz sigaradan şüpheleniyorum ya hiç bi metod bilen yokmu bununla ilgili

sarılığın ilk belirtisi daha vücut sararmadan gözlerin beyaz olan kısımlarının sararmasıdır.bir doktora gitmenizde fayda var.

gizzemcim uyarın için teşekkür ederim geçen yıl gittim ama tahliller temiz çıktı

arkadaşlar benimde gözümün akı sarı ama sarık palan degil test yaptırdım gilbert diye bir hastalık sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…