Gozlerde isik cakmalari parlamalar.

ruzigarr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2011
3.827
2.706
Kizlar acil yorumlariniza ihtiyacim var. Iki haftadir fln ara ara gozlerimde isik parlamalari oluyor 10 15 dk suruyor. Dun dr.a gittim damla damlatip bakicaz dedi ama net bisi de demedi. Hatta beyinle alakali midir acaba fln dedi bi ara cok korktum. Ilk gebeligimde de yasamistim bu sorunu. Dogumdan sonra hic yasamadim. O zaman da 7. Ayda baslamisti. Boyle bisi yasayan var mi?

Gecenlerde bende de bir defa oldu. Cok uzun surmedi 1 2 dakika ancak.
Sonrasinda tansiyonumu olctugumde cok yuksek oldugunu gordum. Sanirim tansiyondan oluyor.
Eger evde imkaniniz varsa aynisi oldugunda tansiyonunuza bakin.

aa seni hatırlıyorum aynı topikte yazmışlığımız cok oldu. ben o an olçtum her defasında ama hicbirinde tansiyonum yüksek cıkmadı canım. sebebini bulamıyorum

aa seni hatırlıyorum aynı topikte yazmışlığımız cok oldu. ben o an olçtum her defasında ama hicbirinde tansiyonum yüksek cıkmadı canım. sebebini bulamıyorum

Hamilelikte goz problemleri de cok oluyormus oyle de bir sey olabilir belki.
Evet ben de nickini hatirliyorum :)

Hamilelikte goz problemleri de cok oluyormus oyle de bir sey olabilir belki.
Evet ben de nickini hatirliyorum :)
Doktor bisi yok dese de kadin dogumcum bi sebep var ki oluyor bulmamiz lazim diyor. Acaba sekerle alakali olabilir mi genelde dusuk seyrediyor. Sen nasilsin nasil gidiyor hamilelik?

Doktor bisi yok dese de kadin dogumcum bi sebep var ki oluyor bulmamiz lazim diyor. Acaba sekerle alakali olabilir mi genelde dusuk seyrediyor. Sen nasilsin nasil gidiyor hamilelik?

Bilemedim belki de şekerle ilgisi vardır.
İyi gidiyor. Ben de enfeksiyon kaptım sanırım.
Yeşil akıntım oldu dün çok yoğun.
Bugün de ilk tetanoz aşımı oldum.

Merhabalar sizi korkutmak istemem ama soyledikleriniz tansiyon kaynaklı olabilir günde 2 kez tansiyon takibi yapın ve eğer 14/9 dan yuksekse lütfen en yakın hastaneye ulaşın protein kaçağı baktırın. Dediğim gibi önemli ve ciddi bir konu korkmayın ama takip edin yaşamış biri olarak uyarıyorum en azından sonuçları ağır olmasın geç kalmayın.

Kizlar acil yorumlariniza ihtiyacim var. Iki haftadir fln ara ara gozlerimde isik parlamalari oluyor 10 15 dk suruyor. Dun dr.a gittim damla damlatip bakicaz dedi ama net bisi de demedi. Hatta beyinle alakali midir acaba fln dedi bi ara cok korktum. Ilk gebeligimde de yasamistim bu sorunu. Dogumdan sonra hic yasamadim. O zaman da 7. Ayda baslamisti. Boyle bisi yasayan var mi?
Iki yıl önce olmuş ama merak ettim doğumdan sonra düzeldiniz mi yada birşey cıktı mi bende hamileyim ve şuan oluyor bende de çok rahatsız oluyorum o ışıklardan 39 haftalik hamileyim son bir aydır oluyor doktor gözlerin iyi diyor ama damla damlatmadn normal göz muayenesi yapıyor kafayı yedim artık nedeni yok ve sürekli bunları görmekten hamilelikten mi oluyor acaba hamilelik bile zehir oldu bana

Merhaba sizinde gecmis üzerinden yazinizin ama geçti mi bende de 2 aydir var

X