- 5 Şubat 2022
- 891
- 496
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba, bu yaşta başlamak öncelikle çok iyi… Ben bir ara dermoskinin ürünlerini kullaniyordum ve çok memnun kalmıştım… şimdi pek zamanım olmadığı için bayağı boşladım ama başlarsam tekrar bu markanın ürünlerine başlayacağım. Bir araştırın isterseniz.Kızlar yaş oldu 30 artık
Bu zamana kadar uzun süreli ve faydalı bir ürün bulamadım .
Cildi gözenekli olan ve üründen memnun kalan var mı ?
Ayrıca göz altı ve çevresi için de yaşlanma karşıtı bir şeyler arıyorum .
Tavsiyeyi kullanarak tecrübe edenlerden almak isterim .
Ürünü araştıracağım çok teşekkür ederm kesinlikle cildimize bakmamız gerekiyor ve bakıyorum da benim cildim böyle gözenekli ve kırışmaya sanki meyilli gibiMerhaba, bu yaşta başlamak öncelikle çok iyi… Ben bir ara dermoskinin ürünlerini kullaniyordum ve çok memnun kalmıştım… şimdi pek zamanım olmadığı için bayağı boşladım ama başlarsam tekrar bu markanın ürünlerine başlayacağım. Bir araştırın isterseniz.
Doğruyu konuşmak gerekirse evet ama çok önceleri sürekli kil maskesi yapıyordum gözeneklerm büyüdü ve alttan böyle minik sivilceler çıktı ben de sebebini öğrenemedim şimdi sizlerden tavsiye almak istedim bu gözenekler sanırım tamamen kaybolmaz değil mi ?Gözenekleri temizlemek için kil maskesi, sıkıştırmak için gül suyu iyi geliyor. Marka ürünlere tonlarca para vermeye gerek yok bence
Kil maskesinden sonra tonik veya gül suyu kullanmadıysanız ondan genişlemiştir. Gözenekler genişleyince de daha kolay kirlenip sivilce olmuşturDoğruyu konuşmak gerekirse evet ama çok önceleri sürekli kil maskesi yapıyordum gözeneklerm büyüdü ve alttan böyle minik sivilceler çıktı ben de sebebini öğrenemedim şimdi sizlerden tavsiye almak istedim bu gözenekler sanırım tamamen kaybolmaz değil mi ?
Gülsuyu bir süredir kullanıyorum psikolojik olarak sankrım kendimi bir huzurşu hissediyorum anlatamam önereceğiniz kil maskesi markası var mı ?Gözenekleri temizlemek için kil maskesi, sıkıştırmak için gül suyu iyi geliyor. Marka ürünlere tonlarca para vermeye gerek yok bence
Kil maskesinden sonra tonik veya gül suyu kullanmadıysanız ondan genişlemiştir. Gözenekler genişleyince de daha kolay kirlenip sivilce olmuştur
Kuru bir cilt yapınız var anladığım kadarıyla ? Benim öyle ve bu nedenle bizim bakima daha fazla ihtiyacımız var maalesef rica ederimÜrünü araştıracağım çok teşekkür ederm kesinlikle cildimize bakmamız gerekiyor ve bakıyorum da benim cildim böyle gözenekli ve kırışmaya sanki meyilli gibi
Kuru soyuluyor ve alnım yağlı maalesef umarım geç kırışırızKuru bir cilt yapınız var anladığım kadarıyla ? Benim öyle ve bu nedenle bizim bakima daha fazla ihtiyacımız var maalesef rica ederim