Marankiden aldığım bir tarifi buraya aktarmak istiyorum,21 gün süreyle yapılacak diyor ben 13. gündeyim ve günlük cilt bakımı temizleme ıvır zıvır için çok iyi cidden..Benim cildim de çok gözenekli siyah noktalı ve yağlı..Ama bunun çok iyi temizlediğini küçülttüğünü gördüm.Ben killi olanından yapıyorum...Tarifteki gr ifadelerinin karşılığını googlden bulabilirsiniz,kaç kaşık filan diye..Ben unuttum şimdi ne kadar oldugunu oyüzden yanlış bilgi vermiş olmayım.
Ahmet Maranki Doğal Tonik İçin Gerekli Malzemeler;
* 4/1 (Çeyrek) limon,
* 50 Gr Maden Suyu,
* 30 Gr Gül Suyu,
Doğal Tonik Hazırlanışı ve Kullanım Şekli: Maden suyunun içine, limon ve gül suyunu karıştırın. Bu su ile, sabah, öğlen ve akşam yatmadan önce cildinizi temizleyin.
Ahmet Maranki Kil Maskesi
Yukarıda tarifini vermiş olduğumuz doğal cilt toniğinin içerisine, 3 tatlı kaşığı doğal kili karıştırın. Elde ettiğiniz karışımı, cildinize sürün. 5 dakika kurumasını bekleyin. Kuryunca, ya maden suyu ile, ya gül suyu ile, ya da yukarıdaki gibi hazırlayacağınız doğal bir tonik ile cildinizi temizleyin. Bu işlemi 21 gün uyguladığınız taktirde, cildiniz, pürüzsüz, ve son derece sağlıklı olacaktır.