Lekeler, Çiller Gözeneklerr sıkılaşsın istiyorum!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

leylass

İyişeyler birdendire olur
Kayıtlı Üye
6 Mart 2010
875
7
37
Arkadaşlar ben yağlı bir cilde sahibim.Ergenlik dönemimde çok sıkıntılı geçmişti malum sivilcelerden dolayı.O kadar ki kimse beni beğenmez fln psikolojimi de bozmuştu.Şimdi yaşım 25.sivilcelerden eser kalmadı adet dönemi hariç tabiki.Fakat ergenlik dönemimde çok oynamışımki şimdi gözeneklerim baya belli.Kozmetik ürünü satan bi yere girsem hemen gel sana cilt analizi yapalım diyolar,zorla o koltuğa oturmaya ikna ediyorlar sonra da moralimi bozmaktan başka bişey değil.ürün satacaklar ya bi ton şey sayıyorlar.
Kısacası ebnim sorunum sivilce değil geride bıraktığı delikler.N'olur yardımlarınıızı bekliyorum hiç şüphem yok ki burda çok duyarlı arkadaşlar var.Cildimi düzeltiyim ve o kozmetik mağazasına gidip havamı atıyım:):KK62:

BIODERMA-SEBIUM-PORE-REFINER-CREAM-YAGLI-CILT__34864691_0.jpg

bioderma pore refiner. 50 tl civarı bişi. çok da iyi makyaj altı bazıdır. bana dua etceksin.

hayır krem. nemlendiricini sürüyosun sabah, kuruduktan sonra bunu sürüyosun yüzüne.

İyi de benim cildim zaten yağlı nemlendirici fln kulanmıyorum o yüzden gerek kalmıyo çünkü bunu direk uygulasam sadece gözenekleri kapatıyomu yoksa sıkılaşmasına nasıl yardımcı oluyo ki?

İyi de benim cildim zaten yağlı nemlendirici fln kulanmıyorum o yüzden gerek kalmıyo çünkü bunu direk uygulasam sadece gözenekleri kapatıyomu yoksa sıkılaşmasına nasıl yardımcı oluyo ki?

nemlendirici kullanmazsan cilt kendi kendini nemlendirmek için daha fazla yağ salgılar. asıl senin kullanman lazım bacım. yüzünü temizledikten sonra uygun bi nemlendirici kullanacaksın, kuruyunca bunu sürceksin azıcık. bunun olayı cildi anında matlaştırıp fazla yağı alması ve gözenekleri sıkılaştırması. (zaten adı pore refiner) benim cildim karma ve çok iyi geldi. ama aslında bu gördüğün sebium serisi bioderma markasının, tamamen yağlı ciltlere yönelik. ben yine de emin olmayarak aldım ve çok memnun kaldım.

benm de gözeneklerim var malesef... sivilceden kalma değil ama burna yakın kısımlarda oluyo ya hani, öyle...
bu krem kapatıcı gibi mi gözüküyor canım? bana da iyi gelir mi acaba? karma cildim benim de

krem renksiz bayanlar. bildiğiniz krem, fondoten falan değil. ben de ilk okuduğumda çok saçma gelmişti. ama baya böle cildi matlaştırıp gözenekleri sıkılaştırıyo. ben de t bölgemden şikayetçiydim çok ilerleme katettim yani. iyi sonuç almasam bu kadar şiddetle tavsiye etmem :) kuru ciltlilere önermiyorum ama, kurutuyo çünkü.

inşallah işinize yarar. :KK71:

Marankiden aldığım bir tarifi buraya aktarmak istiyorum,21 gün süreyle yapılacak diyor ben 13. gündeyim ve günlük cilt bakımı temizleme ıvır zıvır için çok iyi cidden..Benim cildim de çok gözenekli siyah noktalı ve yağlı..Ama bunun çok iyi temizlediğini küçülttüğünü gördüm.Ben killi olanından yapıyorum...Tarifteki gr ifadelerinin karşılığını googlden bulabilirsiniz,kaç kaşık filan diye..Ben unuttum şimdi ne kadar oldugunu oyüzden yanlış bilgi vermiş olmayım.

Ahmet Maranki Doğal Tonik İçin Gerekli Malzemeler;
* 4/1 (Çeyrek) limon,
* 50 Gr Maden Suyu,
* 30 Gr Gül Suyu,

Doğal Tonik Hazırlanışı ve Kullanım Şekli: Maden suyunun içine, limon ve gül suyunu karıştırın. Bu su ile, sabah, öğlen ve akşam yatmadan önce cildinizi temizleyin.

Ahmet Maranki Kil Maskesi
Yukarıda tarifini vermiş olduğumuz doğal cilt toniğinin içerisine, 3 tatlı kaşığı doğal kili karıştırın. Elde ettiğiniz karışımı, cildinize sürün. 5 dakika kurumasını bekleyin. Kuryunca, ya maden suyu ile, ya gül suyu ile, ya da yukarıdaki gibi hazırlayacağınız doğal bir tonik ile cildinizi temizleyin. Bu işlemi 21 gün uyguladığınız taktirde, cildiniz, pürüzsüz, ve son derece sağlıklı olacaktır.

kilmaskeleri gözenekleri açar sıkılaştırmaz derinlemesine temizlik sağlar.tonik sıkılaştırır ayrıca arkadaşın yazmış olduğu krem bioderma pore refiner da etkili olur bu ikisini düzenli kullandığınız zaman farkı görürsünüz..

eğer cildiniz yağlıysa su bazlı nemlendiricileri tercih edin.. bir doktor tavsiyesi.. çivi çiviyi söker, nemlendiriciye gerek yok demeyin.. zten cild nemlenmesi için üretiyomuş yağları .. su bazlı nemlendiriciler dengelermiş.. ama biodermanın sebum maskesini ve günlük temizleme jelini:44: bende kullanıcam iyi sonuç alırsam yazarım:)

X