Lekeler, Çiller Gözeneklerim meteor çukuru kadar :( Lütfen yardım

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

amigo99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2012
122
0
26
İstanbul
Sivilcelerim için aknetrent tedavisi gördüm çok şükür ne sivilcem ne de siyah noktam var :) lady nin önerdiği yağlardan da 1 haftadır kullanıyorum ve değişikliğin olduğunu düşünüyorum. Ama şu gözenekleri ne yapacağız

Başlık çok hoş bu konuda bir sürü topik var canım göz gezdirsen bulabilirsin diye düşünüyorum

yazın yeğenim bile hala senin yanakların neden böyle delik delik dedi :) magmaya inseydim keşke :)) canım benim uzun zamandır cilt bakımı bölümünde volta atıyorum ama denk gelemedim. TCA yapmayı düşünüyorum da o gözeneklere bir şey yapıyor mu ki :S

Canim bende sivilceden kalma bir iz vardi cenemde delik gibi kalmisti hep gozum takilip duruyor be beni rahatsiz ediyordu bunun icin tca 15 lik yaptim 3 kez AMA malesef hafif geldi cildime ve tam anlamiyla soyulma yapmamisti.bende 25 lik yaptim cildim tamamen soyulma yapti ve o izi nerdeyse Zar Zor goruyorum :) 2 ci yapmadim AMA yapsam sanirim artik hic gormem :)

sana tavsiyem 25 lik agir gelebilir 20 lik tca ile 3-5 seansta sanirim onlar yok olur.

bende TCA uygulamayı düşünüyordum ama sivilce tedavimin bitmesini bekledim bu hafta sipariş edeceğim %25 lik almak istiyorum esmerim ilk denemede az sürerim. inşallah tca üreticilerine dua ederim :)) sağol canım yaa

Mayis ayina kadar her ay duzenli sekilde yaparsan Ben eminim bu yaz Bol Bol dua edersin Tca ureticilerine :))
sana simdiden basarilar dilerim.umarim istedigin gibi guzel sonuclara ulasirsin :) sevgilerimle...

Mayis ayina kadar her ay duzenli sekilde yaparsan Ben eminim bu yaz Bol Bol dua edersin Tca ureticilerine :))
sana simdiden basarilar dilerim.umarim istedigin gibi guzel sonuclara ulasirsin :) sevgilerimle...

çok teşekkür ederim :) hemen sipariş veriyorum inşallah en yakın zamanda gelir de haftasonu soyulma işlemi olur :) hep birlikte dua edelim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…