Maske Tarifleri Gözenekleri sıkılaştırmak için

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

oske.06

Afakanlar basıyor :)
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2009
4.963
6
Kızlar gözenekleri sıkılaştırmak için uyguladığınız bir maske varmıdır?:icecream:

kil maskesi
yumurta akı bunlar sürekli yapıldığında sıkılaşma oluyormuş ama henğz ben bile devam edemediğimden sonuç alamadm

ya yaş ilerledikçe sanırım bu gözenekler daha cok büyüyor cildimde bi problem olmamasına rağmen gözeneklerden dolayı kötü görünüyo clinque 'in bi sıkılaştırıcısını kullandım ama pek işe yaramadı :S

çilek yağı sıkılaştırıyor diyorlar ama ben de yeni başladım kullanmaya henüz bir faydasını göremedim. istersen bir araştır. geceleri yatmadan çok az miktarda yağ ile ovuyorum yüzümü. üç dört gece oldu henüz. yumuşattı ve yağlanma yapmadı ama ilerde ne olur bilemem.

oske.06 kaontor kaş için bana özel msj atmışsın.. şu an benim özel msj atma şansım yok malesef.. bana mail adresini verirsen sana mail atabilirim resimleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…