Ben normal satın kullandım, ev yapımı varsa o da olur farketmez.Elma sirkesi ev yapımı mı?
Canim iki yumurta aki cok olmuyor mu malzemeleri yariya azaltsak olur heralde.Bi de sivilce cikmasini onledi mi yada lekelere bi faydasi oldu muKızlar merhaba. Yaklaşık 2 yıldır düzenli aralıkla uyguladığım maskenin tarifini vermek istedim size.
Kendi cildimdeki izlenimlerimden bahsetmem gerekirse, cildim eskiye oranla daha sıkı bir cilt oldu, gözenek görünümümü ciddi şekilde azalttı bu maske. Ten rengim zaten buğday ama daha da beyazlattığını, yada şöyle söyliyim aydınlattığını düşünüyorum. Bu maske sonrası, yüzüm fazlasıyla aydınlık görünüyor. Pürüzsüzleşmiş, aydınlanmış ışıl ışıl bir cilt görüyorum aynada.
Benim yüzümde sivilce, leke, akne vs. şeyler yok. Yüzünde bunlardan bir tanesi olan birinde nasıl etki verir bilemiyorum söylemeden geçmek istemiyorum.
Artı olarak cildi kurutmuyor, doğal bir parlaklık veriyor. Ben yine de maske sonrası yüzümü yıkamamın ardından su bazlı bir nemlendirici krem uyguluyorum.
Maskenin tarifi;
2 adet yumurtanın akını kullanıyorum ben,
1 yemek kaşığı elma sirkesi,
Yarım limonun suyu,
Yarım yemek kaşığı zeytinyağı (Cildiniz çok yağlıysa bunu yapmayabilirsiniz)
Yarım çay bardağı da maden suyu.
Bunların hepsini bir kasenin içinde köpürene kadar çırpıyorum ve ardından yüzüme uyguluyorum. (Ne çok ince ne de çok kalın, normal olucak şekilde).
Yarım saat bekletiyorum. Tercihinize göre süreyi azaltabilir yada artırabilirsiniz.
Daha sonrasında soğuk suyla duruluyorum yüzümü.
Ben ilk uygulamaya başladığımda haftada 2 gün uyguluyodum. Ama sonrasında haftada 1 güne indirdim.
Aydınlık, sıkı bir cilt istiyorsanız bu maskeyi tavsiye ederim :)
Canim iki yumurta aki cok olmuyor mu malzemeleri yariya azaltsak olur heralde.Bi de sivilce cikmasini onledi mi yada lekelere bi faydasi oldu mu
Tam İhtiyacım olan maske ama iki yumurta akıyla biraz fazla gelmiyor mu yuz için?Kızlar merhaba. Yaklaşık 2 yıldır düzenli aralıkla uyguladığım maskenin tarifini vermek istedim size.
Kendi cildimdeki izlenimlerimden bahsetmem gerekirse, cildim eskiye oranla daha sıkı bir cilt oldu, gözenek görünümümü ciddi şekilde azalttı bu maske. Ten rengim zaten buğday ama daha da beyazlattığını, yada şöyle söyliyim aydınlattığını düşünüyorum. Bu maske sonrası, yüzüm fazlasıyla aydınlık görünüyor. Pürüzsüzleşmiş, aydınlanmış ışıl ışıl bir cilt görüyorum aynada.
Benim yüzümde sivilce, leke, akne vs. şeyler yok. Yüzünde bunlardan bir tanesi olan birinde nasıl etki verir bilemiyorum söylemeden geçmek istemiyorum.
Artı olarak cildi kurutmuyor, doğal bir parlaklık veriyor. Ben yine de maske sonrası yüzümü yıkamamın ardından su bazlı bir nemlendirici krem uyguluyorum.
Maskenin tarifi;
2 adet yumurtanın akını kullanıyorum ben,
1 yemek kaşığı elma sirkesi,
Yarım limonun suyu,
Yarım yemek kaşığı zeytinyağı (Cildiniz çok yağlıysa bunu yapmayabilirsiniz)
Yarım çay bardağı da maden suyu.
Bunların hepsini bir kasenin içinde köpürene kadar çırpıyorum ve ardından yüzüme uyguluyorum. (Ne çok ince ne de çok kalın, normal olucak şekilde).
Yarım saat bekletiyorum. Tercihinize göre süreyi azaltabilir yada artırabilirsiniz.
Daha sonrasında soğuk suyla duruluyorum yüzümü.
Ben ilk uygulamaya başladığımda haftada 2 gün uyguluyodum. Ama sonrasında haftada 1 güne indirdim.
Aydınlık, sıkı bir cilt istiyorsanız bu maskeyi tavsiye ederim :)
Ben biraz bol sürüyor olabilirim :) Eğer fazla geliceğini düşünüyorsanız tek yumurtadan yapın, ziyan olmasın :)Tam İhtiyacım olan maske ama iki yumurta akıyla biraz fazla gelmiyor mu yuz için?
Tesekkur ederim. Ben tarifi tek yumurtadan yaptim limon suyu girince cok su gibi oluyor o yuzden bana yetti ama cok guzrl sonucuBen biraz bol sürüyor olabilirim :) Eğer fazla geliceğini düşünüyorsanız tek yumurtadan yapın, ziyan olmasın :)