Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Gözenekleri açık olanlara pudra önerisi

princess7

✌
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2008
1.258
39
ben normalde sivi fondoten kullaniyorum ama gozeneklerim acik die istedigim gorunumu elde edemiyordum ustune alix avien terracotta pudrayi gecince gercekten cok fark ediyor gozeneklerin gorunumu yuzde 70-80 azaliyor belki de daha fazla...siyah noktalari kapatiyor renk duzensizlikleri varsa onlari kapatiyor..01 ve 03 numaralari var..aciksaniz 01 koyu tenliyseniz 03 alabilirsiniz..

Ustelik bu marka hayvanlar uzerinde test yapmiyor

Bende teracotta pudra alacaktım ama gözenekleri açık olanlara önermiyorlar.. Fondoten bile o kadar iyi kapatmıyor sen hangi fondoten kullanıyorsun..
bi deneyeyim.. teşekkürler

ben normalde sivi fondoten kullaniyorum ama gozeneklerim acik die istedigim gorunumu elde edemiyordum ustune alix avien terracotta pudrayi gecince gercekten cok fark ediyor gozeneklerin gorunumu yuzde 70-80 azaliyor belki de daha fazla...siyah noktalari kapatiyor renk duzensizlikleri varsa onlari kapatiyor..01 ve 03 numaralari var..aciksaniz 01 koyu tenliyseniz 03 alabilirsiniz..

Ustelik bu marka hayvanlar uzerinde test yapmiyor

Alix avien in 01 numaralı terracotta pudrasını yakın zamanda almak istiyorum. özellikle benim gibi "tavşan logosu" arayanlara(hayvanlar üzerinde hunharca test yapmayan evet) iyi gelecek bir marka. testerını denedim hoştu, aynı şekilde mac in pudrasına benzetiliyor. onu ben bilemiyorum ama yakın zamanda ki anneler gününde vs indirime girerse almak lazım.

Bende teracotta pudra alacaktım ama gözenekleri açık olanlara önermiyorlar.. Fondoten bile o kadar iyi kapatmıyor sen hangi fondoten kullanıyorsun..
bi deneyeyim.. teşekkürler

terra cotta pudralar fırınlanmış oluyormuş ama tam olarak nasıl yapıldıklarını bilemiyorum sanırım içinde simler de barındırıyorlarmış..alix in içinde de var ama çok minik o nedenle terracotta sınıfına sokmuyorlar sanırım...bir de yumuşacık bir dokunuşu var..

ben taa geçen yaza doğru kryolan cake make up pudrasını almıştım o hala bitmedi..onu sürüyorum üstüne alix pudra geçiyorum hakkaten çok güzel oluyor..her indirimde gördükçe alacağım bir pudra mutlaka deneyin derim..

fondöten olarak yine alixin sıvılarına bir bak istersen..ama üstüne bu pudradan geçmeyi ihmal etme..sıvı fondötenlerini denemedim ama yüzün çok sorunlu değilse tek başına bu pudra da işini görür diye düşünüyorum..kapatıcılığı orta derecede...

heraklia dediğin gibi mac le karşılaştırılıyor ben mac studio fix i tek başına kullanırdım onun kapatıcılığı az daha iyiydi ama o karma ciltlerde yağlanma yapıyor..benim cildim de karma ama alixle sorun yaşamıyorum..eğer kuru cildiniz varsa nemlendirici sürüp bekleyip üstüne bu pudradan geçebilirsiniz ama mutlaka deneyin derim..sürdükten yarım saat sonra fln bi bakın göreceksiniz...

watsonslarda bazen indirime giriyor..ben oradan almıştım hatta..aceleniz yoksa indirimi bekleyin

Alixin terracotta pudrasını denedim. Bende çok kötü durdu. Senn dediğin gibi yarım saat beklemedim. Hemen ıslak mendille sildim. Keşke dursaymış birazdaha cildimde. Gözenekler için en iyi mac diyorlar onu deneyeceğim bulursam birde alixi deneyip yüzümde biraz dursun belki tam yemediği için çok kötü durmuştur.

X