Sivilceli Ciltler Gözeneklere Cözüüüm ??

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
galiba yok bende aynı detten muzdaripim ne yapmalı gözenekleri sıkılaştırmak için cildim çok gözenekli

Avonun gözenekleri sıkılaştırıcı ve temizleyici bi toniği vardı.Sipariş verdim haftaya gelicek bakalım işe yarayacak mı?:S

bu yüz gençleştirme operasyonu demi :uhm: duymuştum sanki öyle bişeyler yanlış hatırlamıyosam..

kil maskesi aktarlarda hazır mı satılıyor.yok sa bahsettiğiniz sadece kil mii

Kimyasal peeling yaptırmanızı öneririm, ilk seansları o kadar pahalı olmuyor .)

gül suyu çok iyi geliyor. Gecen gün ev çok sıcaktı önümde gül suyu duruyordu. Tabi benim gözeneklerim çok açıktı. Ders çalışıyordum. Serinlemek için 10 dk da bir gül suyu sürdüm. Ama nerdeyse sabaha kadar 5 saat aralıksız yani çok sık yaptım. Sabah aynaya baktığımda gözeneklerim gözle görülür derecede küçülmüş ve burnuma yakın olan yerleri pürüzsüzleşmişti. Büyük gözenekler küçülmüştü ve ben buna cok sevindim sonuç çok mutluym ayrıca xD gül duyunu bitirmiştm xD

bu güne kadar toniklere dünyanın parasını verdim. artık hiç birini kullanmıyorum. maden suyunu buz kalıplarına döküp donduruyorum,sabah kalkınca(üşenmezsem gece yatarken de) yüzüme sürüyorum. hem yüzdeki şişliği alıyor hem de gözenekleri küçültüyor.kızlar paranızı boşuna toniklere harcamayın, hepsi kimyasal içinde ne olduğunu bilmiyoruz,en güzeli maden suyu ya da gül suyu.

Mezolift (Yüz Gençleştirme)

Stres, sigara, hava kirliliği, güneşin zararlı ışınları ve geçen yılların ciltteki olumsuz etkilerini ortadan kaldırmayı amaçlayan bir tedevi yöntemidir.

Çok ince iğneler kullanılarak, cilde besleyici, yenileyici ve canlandırıcı vitamin, mineral ve bitkisel karışımlar verilir. Mikro kan dolaşımını hızlandıran ilaçlar, kollajen ve elastin sentezlenir.

Hangi bölgelerde uygulanabiliyor?

Yüz
Boyun
Dekolte (özellikle el bölgesinde)
Oluşan kırışıklıkları ve yaşlanma etkilerini geriletir.
15-30 gün aralıklı en az 6 seans uygulama yapılmalıdır.

fisfisfis

arkdslar bnce gülsuyu uygulayın bn gayt memnunum ayrıca zatn btn maskeler hmn sonc wermio yada kullandığmz yağlar ws. o yzden sık sık yapın zamanla fark ediLr derecede azalacaktr göznkler

gül suyu çok iyi geliyor. Gecen gün ev çok sıcaktı önümde gül suyu duruyordu. Tabi benim gözeneklerim çok açıktı. Ders çalışıyordum. Serinlemek için 10 dk da bir gül suyu sürdüm. Ama nerdeyse sabaha kadar 5 saat aralıksız yani çok sık yaptım. Sabah aynaya baktığımda gözeneklerim gözle görülür derecede küçülmüş ve burnuma yakın olan yerleri pürüzsüzleşmişti. Büyük gözenekler küçülmüştü ve ben buna cok sevindim sonuç çok mutluym ayrıca xD gül duyunu bitirmiştm xD
aaa fallamı ya! peky soradan eski haline döndümü mesajı yazalı bayağı olmşda:1rolleyes: ölemi kaldı? çünkü bi 10 20 dkka sora eski hallerine dönerlerde gözenekler

X