arkadaşlar bazı ciltler doğuştan problemlidir, aynı benim gibi ergenlik dönminde çok fazla sivilce sorunum oldu çok da fazla ürün kullandım hiç birisi de beşn para etmedi.
sora17 yaşlarıın sonunda fazla kilolarımı vereyim diye sıkı bi diyete girdim kendimce. ne yağlı ne tuzluı ne şekerli hepsini kestim. sora fark ettim ki yüzüm düzelmeye sivilcelerim gitmeye başladı üstelik yenileri de çıkmamaya başladı.
anladım ki benim sivilce sorunum cilt yapımdan çok beslenmemle alakalı. siz benim gibi sıkı diyet yapmayın tabi ben o zaman neyin ne olduğunu bilmediğim için yağı tuzu şekeri kestim ama iyi bişey değil bünye için neyse söylemek istediğim bu değil. sadede geleyim.
insan kendini ve bünyesini tanıdıkça neyin yararlı neyin zararlı olduğunu anlıyo zamanla. o yıllardan beri diyeti bıraktıktan sonra bile çok fazla yağlı tuzlu hele hele çikolatta cips yanında bile geçmiyorum ama şu an cilt sorunum yok gibi ama 27 yaşındayım bu gün bile çekirdek yesem yada tatlıyı bi raz fazla kaçırsam akşma kalmıyo 1- tane çıkıveriyo hmen.
kısacaası cildinizi temiz tuttuğunu halde her türlü şeyi denediniz halde sivilce sorununuz devam ediyosa sorun beslenme şekjlinizde daha doğrusu karaciğerinizde onu çok yorduğunuz anlamına geliyo. hemen beslenme alışkanlığınızı değiştirin abur cubur yemeyin kızartma yemeyincips miş çikolataymış kuru yemişmiş uzak durun... ben 10 snedir aynı şeyi yapıyorum çok şükür memnunum halimden.