vücut yeterli miktarda su ihtiyacını karşılayamadığı zaman fazla miktarda yağ biriktiriyormuş ve bu da çoğu kişide bu sivilce problemlerine gözeneklerin büyüyüp genişlemesine fln yol açıyormuş..o yüzden vücudu susuz bırakmayacakmışız. bu sadece içme suyuyla değil hertürlü yediğimiz yiyeceklerin de suyunu kastetmişler sanırım. mesela elmayı hergün mutlaka yememiz gerekirmiş..yemiyosak suyunu içmemiz gerekirmiş..bu salatalıktada fazla miktarda su var. ben geçen birkaç tane salatalık yedim ardarda tuvalete gidişim var aman amankaç yaşındasınız bilmiyorum ama daha yaşınız küçükse dengeli beslenip su ihtiyacınızı karşıladığınzda ve dışarıdan da cildinizin temizliğini düzenli olarak yaptığınızda daha çabuk tepki göstereceğini düşünüyorum.
aynen ya tuvalet bende çok giderim...suyu çok içerm bende ama meyve hiç yiyemem.demekki ondan.21 yaşındayım.gerçekten dengesiz besleniyorum abur cubur falan.
ben de 21 yaşımdayım..bu son 1 seneye kadar suyu neredeyse hiç tüketmeyen bir insandım bir de 14-15 yaşımdayken fondöten pudra gibi saçma sapan makyaj malzemelerini çok sürdüm yüzüme..gözenekler foraaa..şimdide bunlarla uğraşıyorum..öylee çoook fazla birşeyim yok ama yine de gözüne batıyor insanın...suyu meyvayı tüketsem nolucak..inşallah işe yararr
gözenekleri sıkılaştırmak için yoğurt ve karbonat maskesini tavsiye ederim çok memnun kalırsın ayrıca çok güzel bir peeling,yaptıgın anda etkisini farkeder memnun kalırsın.ayrıca bu sorun için kil de kullanabilirsin.ara sıra maden sodası ile yüzünü yıkayabilirsin.
gözeneklerı sıkılastrmk ıcın varsa ewde bal surun yuzunuze cıldınız ılerde porselen gıbı olur
bi bana mi fayda etmiyo bu maske yaa:84::84::84:
al bendende o kadar ya hiçbirşey fayda etmiyor banada.