- 14 Ekim 2010
- 3.545
- 3.064
Merhaba arkadaşlar, benim liseden beri, yani 8-9 senedir gözenek sorunum var..Fondöten de kullanmam, neden oldu bilmiyorum.. Siyah noktalarım derinden çıkıyor.. Temizleyince de gözenek kalıyor.. Yıllarca buna çare aradım, birsürü maske yaptım ama pes ettim.. 1-2 sene önce Türkiye'deki isim yapmış en iyi cilt doktorlarından birine gittim.. Doktor bana "gözeneğin hiçbir tedavisi yok, kozmetik markaları kremler üretiyor ama bir işe yaramaz, paran boşa gider, cildinde bir şey yok, senin cilt tipin de bu" dedi.. Gerçekten doktor öyle deyince onlarla barıştım, takmamaya başladım, kabullendim.. Tabii bu arada bana arkadaşlarım, ailem bazı markalar öneriyor.. Ama hiç takmıyorum.. Çünkü ne yaparsam geçeceğini düşünmüyorum.. Hem artık rahatsız da olmuyorum.. Derken.. Geçen gün youtube'da İbrahim Saraçoğlu'nun bir videosuna denk geldim.. Gözenekler için mısır yemeyi önerdi.. Konserve mısır da olur dedi.. Gittim aldım, hergün 150 gram yenilecekmiş.. Bugün ikinci günüm.. Gelişmeleri buraya yazarım.. Bana katılan olursada çok sevinirim.. Ama başlamadan önce güzel bi maske ile gözenekleri iyice açın, peeling yapın, peelingle çıkmayanları dikkatlice sıkın siyah noktaları temizleyin derim..