P Princes1 Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Mart 2021 319 106 26 2 Mart 2023 Konu Sahibi Princes1 #1 Gözeneklerim geniş ve siyah noktalarım var. Yaptırmak istiyorum ama yaptırıp memnun olan var mı
T temmuzekim Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 24 Ocak 2021 5.659 4.878 30 2 Mart 2023 Konu Sahibi Princes1 #2 Princes1 .!.: Gözeneklerim geniş ve siyah noktalarım var. Yaptırmak istiyorum ama yaptırıp memnun olan var mı Genişletmek için tıkla... 4 seans yaptırdım özel doktor kliniğinde. Hiçbir işe yaramadı üstüne yaparken kaşımada atış yapmış microblading vardı kızarttı kaldı kaşımın başını
Princes1 .!.: Gözeneklerim geniş ve siyah noktalarım var. Yaptırmak istiyorum ama yaptırıp memnun olan var mı Genişletmek için tıkla... 4 seans yaptırdım özel doktor kliniğinde. Hiçbir işe yaramadı üstüne yaparken kaşımada atış yapmış microblading vardı kızarttı kaldı kaşımın başını
P Princes1 Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Mart 2021 319 106 26 3 Mart 2023 Konu Sahibi Princes1 #3 temmuzekim .!.: 4 seans yaptırdım özel doktor kliniğinde. Hiçbir işe yaramadı üstüne yaparken kaşımada atış yapmış microblading vardı kızarttı kaldı kaşımın başını Genişletmek için tıkla... Bende klinik düşünüyorum da hiçbir etkisi yoksa param boşa gitmeisn. Siyah noktalarım için istiyodum
temmuzekim .!.: 4 seans yaptırdım özel doktor kliniğinde. Hiçbir işe yaramadı üstüne yaparken kaşımada atış yapmış microblading vardı kızarttı kaldı kaşımın başını Genişletmek için tıkla... Bende klinik düşünüyorum da hiçbir etkisi yoksa param boşa gitmeisn. Siyah noktalarım için istiyodum
T temmuzekim Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 24 Ocak 2021 5.659 4.878 30 3 Mart 2023 Konu Sahibi Princes1 #4 Princes1 .!.: Bende klinik düşünüyorum da hiçbir etkisi yoksa param boşa gitmeisn. Siyah noktalarım için istiyodum Genişletmek için tıkla... Memnun kalanda vardır tabii ama ben onca kliniğe gitmeme rağmen hiç bir değişiklik olmadı
Princes1 .!.: Bende klinik düşünüyorum da hiçbir etkisi yoksa param boşa gitmeisn. Siyah noktalarım için istiyodum Genişletmek için tıkla... Memnun kalanda vardır tabii ama ben onca kliniğe gitmeme rağmen hiç bir değişiklik olmadı