Maske Tarifleri Gözenekler İçin Evde Maske

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

semachann

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2016
396
347
27
Merhaba Hanım ablalarım,
Üniversiteye başlamak ile beraber günlük hafif olacak dozda (rimel, bb krem vs.) makyaj yapmaya başlamıştım ki... Yüzümdeki gözeneklerde yavaş yavai açılma gördüm. Cildime özen gösteriyorum genelde sabah akşam yıkar, tonikler, kremlerim. Şu an ise ekstra bu gözenekler için tavsiye edebileceğini herhangi bir şey var mıdır?
Malum maskeler kaliteli ise epey pahalı oluyor ondan ötürü evde kolayca yapabileceğim bir şey istemekteyim...

Onun için bıkac maske tarifi gordum bır programda elmayı ince dilimleyıp üzerine limon sıkıp cilde gezdırerek uygulmak ama bunun ıcın cildın temız gozeneklerden arındırılmıs olması onemlıymıs

Bir ikincisi soda yarım şişe ve gül yagı 3 4 damla suyuda olabılır yıne temız cilde pamukla uygulanıyor yıkamıyorsunuz bunu fısfıs sısede kullanabılırsınz ama 3 gun ıcın kullanıp yenılemek lazım ben bunu lavanta yagıyla yapmak istıyorum

Bu kürü hasas ciltler yapmasa iyi olur sorunlu cıltler için daha iyi gelıyormus maske olarak yapılıyor 1 yemek kasıgı yogurt ıkı cay kasıgı kabartma tozu 2 damla lımon karıstırıp goz altı harıc tüm yüze uygulanıyor 10 15 bekleyıp yıkıyorsunuz sonrasında nemlenrıcı bır yüz kremi surmenız gerekıyor
Bu doğal evde hazırlanan uygulamalar haftada 3 kez temız ve peelıngden sora arınmıs ve gozeneklerı acılmıs cilde yapıyorsunuz bende denemeyi düşünüyorum banyodan sora yapmak daha mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…