Yüzümüzde oluşan gözenekler için kullandığınız ve gerçekten işe yarayan çözümler nelerdir? Özellikle cidden gözle görülür etkisi olan, gözenekleri küçülten, azaltan bir karışım yada maske bilen varsa yazabilir mi? Teşekkürler
Yüzümüzde oluşan gözenekler için kullandığınız ve gerçekten işe yarayan çözümler nelerdir? Özellikle cidden gözle görülür etkisi olan, gözenekleri küçülten, azaltan bir karışım yada maske bilen varsa yazabilir mi? Teşekkürler
%100 cozumu soyluyorum. Face forming yani yuz yogasi. 10 gundur yapiyorum. Benim cildimin T bolgesi yagli diger bolgeleri karmadir. Ve gozeneklerim iri iriydi. Bugun gordumki tamamen kapanmis gozenekler. Yuz yogasi zaten muhtesem birsey. Yuzdeki sarkmalari kirisikliklari gidiyi tamamen toparliyor ama bem gozeneklere etkisini bilmiyordum. Bugun gordugumde cildimi inanamadim. Nolur herkes yapsin yuz yogasini. Cildin rengini aciyor parlaklik veriyor. Ben 1 aydir arastiriyordum yapmaya karar verdim 10 gundir yapiyorum etkilerini gormeye basladim. 2 ayda sanirim 5 yas geriye aticam bu gidisle. Instagramda bir sayfayi takil ederek yapıyorum. Faceforming_Turkey diye bir sayfa. Inceleyin derim. Kesinlikle pisman olamayacak ve bana da dua edeceginize inaniyorum. Hatta edin lutfen
Gözeneklere hiç bi çözüm yok.Gözenekli cilt maalesef doğuştan cildin genetiğine işlendiyse hiç bir şekilde yok olmuyor . Ancak temiz tutarak siyah durmasını önleyebilirsiniz
Siyah nokta vakumlu elektirkli süreklı yeni başlık satın almak gerektırmeyen tavsiye verebılecek var mıdır kili yıllar önce kullanmıstım gercekten parlak tertemız olmustu cildim siyah noktalarım baya azalmıstı nemlendırıcı olarak ev yogurdu yoksa market yogurdu sürüp kuruyunca pamugu ıslatıp yavasca temızleyıp ılık suyla yuzumu yıkıyorum pamuk gibi oluyor
Çok ürün kullandım. Hiçbiri kiehls micro bulur skin perfector kreminden başka faydalı ürün görmedim. Ancak bunda da devamlılık için düzenli kullanım gerekiyor. Mercimek kadar bir kremi burnumun sağ ve sokunda yer alan gözenekler İçin kullanıyorum. Her gün makyaj yapan bir olarak gözenekler sorun oluyor
Canım temiz tutmak gerekiyor.Yüz yıkama aleylerı çok etkılı oluyor.Ben hem yuzumu yıkayıp hemde krem ve serumları yedırıorum.Birde dermoroller çok işe yarıyor.Xioromının yuz yıkama aletı çok guzel.