• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gözenek sıklaştırıcı tonikler

askitotomsu

Yiğit Aras_SMA destek
Kayıtlı Üye
31 Mart 2012
10.869
7.482
448
selam kızlar
gözenek sıklaştırıcı tonik kullandıktan sonra ciltte yapışkan bir his bırakıyor
toniği sürdükten bir süre sonra yüzünüzü yıkıyor musunuz
bir de gözenekleri gerçekten sıklaştıran hatta görünmez hale getiren bir tonik markası tavsiyeniz var mı
....
arkadaşlar yaptığım araştırmalar sonucunda bu tür toniklerin içindeki salisilik asitin sivilceleri önlemeye yardımcı olduğunu okudum
ayrıca bu asitten dolayı hamilelerde ve bazı hastalığı olanlarda sorun olabiliyormuş
kullancaklar dikkat etsin
ayrıca diğer cilt bakım ürünlerini hamilelikte de kullanmak fetüse zarar veriyormuş

Son düzenleme:
kimsenin fikri yok mu kızlar
çoğu kişi gözenek sıklaştırıcı siyah nokta temizleyici tonik kullanıyordur
kullandıktan sonra yüzünüzü yıkıyor musunuz merak ediyorum

Yüzünü yıkarsan hiçbiri işe yaramaz bence canım.Yani ben bu tarz seyleri cok düzenli kullanamadıgımdan pek faydası olmuyor bana.Sen ne kullanıyorsun ki o kadar yapış yapış oluyor merak ettim.

loreal pure zone kullanıyorum
ama içinde salisilik asit var
yıkamazsam zarar verir sanıyorum

Asitler hakkında hiçbir bilgim yok canım keske olsaydı.

sağol canım
dün biraz araştırdım fikir sahibi oldum
yine de yüzümde çok fazla bekletmeyi düşünmüyorum
ne de olsa kimyasal maddeler ve krem gibi ilaçların deriye uzun süre teması kan değerlerini de etkiliyor
yüzümü silip yıkayacağım bu yüzden

salisilik asit ciltteki sivilceleri kurutmak için kullanılan bir madde.çoğu yuz temızleyıcı ve toniklerde bulunuyor.ben de niveanın mavi toniğini kullanıyorum ama yapış yapış olmuyor. tonikledikten sonra yuzune yıkarsan hıcbır manası kalmaz kiyuzunde kalması lazım.neredeyse hepsının uzerınde dermatolojik olarak test edıldı yazıyor bende bugune kdr dıger bolumlerde yazan bır yan etkısı olmadı.zaten yaglı bır cılde sahıbım.çogu kişi cildimde sivilcelenme yaptı demıs.bu urunler zaten sivilcelerı azaltmak ıcın yapılmıyor mu?! nasıl cogaltır dıye şaşırıyorum. aslında ıcınde bır cok kımyasal ve zararlı madde bulunan şeylerı kullanmak dogru degıldır heralde ama yedıgımız ıctıgımız herrrrşeyın ıcınde bu ve benzerı seyler var yani sen yuzume tonik surmeyım ıcınde kımyasal var dıyorsun ama yedıgın ekmekte yogurtta bıle ne zararlı seyler var ama bız bılmıyoruz. doktora gıdeyım bu urunlerlerı almayım desem doktorun sana verecegı ılacların ıcınde neler neler var..yanı bunlardan kaçış yok gibi.çok mu karanlık bır tablo cizdim :D

Son düzenleme:
hayır canım :)
karanlık tablo çizmedin
haklısın, her şeyin içinde zararlı madde var
benim demek istediğim şey, yüzümde uzun süre bekletmeyeyim anlamına geliyordu
yani gece sürüp yatmak yerine bir süre kalsın, yıkayıp yatayım gibi
en azından sivilceyi yok etmese de cildi temizlemiş olur
bir de kimyasallar her yerde doğru, ama bizim de elimizden geldiğince en az kullanmamız ve dikkat etmemiz lazım
mesela bu tonikler ve bazı kremler, jeller hamilelerde, karaciğer ya da diyabet hastalarında kullanılmıyor, iyice araştırıp kullanmakta fayda var

cnm bana hiçbir tonik yaramadı
deep clean,olay,clean clear bunlar anca para faydaları yok
buz kalıplarına maden suyu limon karışımını hergün yap acayip faydası var
:16:

cnm bana hiçbir tonik yaramadı
deep clean,olay,clean clear bunlar anca para faydaları yok
buz kalıplarına maden suyu limon karışımını hergün yap acayip faydası var
:16:

benim gözeneklerim biraz geniş ve bu yüzden siyah noktalar oluyor
senin yüzündeki sorun neydi, gözenek genişliği mi, siyah nokta mı
yani buz kalıplarına maden suyu hangi soruna iyi geldi onu merak ediyorum

Mevlit Kandili için ortak hatme katılmak isteyenler, Ramazan hatmine var mısınız (dualarımız sizinle) konusuna bakıp cüz alabilirler
herkes kendi hayırlı niyetiyle katılabilir, 13 ocak kandilde hatim duası yapıp hem kendimize hem birbirimize dua etmek istiyoruz
ortak ibadetlerin sevabını unutmayalım arkadaşlar :)

Back
X