• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maske Tarifleri gözenek sıkılaştırmak için doğal yöntemler arıyorum lütfen yardım

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

Mermaid26

evrekkaaaa
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2009
3.612
353
198
selam kızlarr:16:

yavaş yavaş siyah noktalarımdan kurtuluyor gibiyim:52: fakat gözenekler sikilasmadikca tekrar kir doluyorular bütün bakimlar bosa gidiyor sanki :s
haydi dökün incilerinizi :)) gözenek sikilastirmak icin dogal maskeler, tonikler, tarifler ne varsa toplayalim birbirimize fikir verelim

ben yüzüme haftada bir defa bıldırcın yumurtası sarısı sürüp 30 dk. bekletiyorum göz çevresi dahil sonra ılık su yıkıyorum. açık gözenekler kalmıyor hem inanılmaz protein sağlıyor cildime sonrada nemlendirici krem tamam:21::21::21::21::21::21::21::21:dır...

ben yüzüme haftada bir defa bıldırcın yumurtası sarısı sürüp 30 dk. bekletiyorum göz çevresi dahil sonra ılık su yıkıyorum. açık gözenekler kalmıyor hem inanılmaz protein sağlıyor cildime sonrada nemlendirici krem tamam:21::21::21::21::21::21::21::21:dır...

sonra tekrardan aciliyor mu gözenekler canim? etkisi ne kadar sürüyor?
son olarak ta bildircin yumurtasi öyle kolay bulunan birsey mi ki? yurt disinda yasiyorum bazi seyleri bulmak çok zor maalesef :(

Back
X