- 7 Temmuz 2010
- 6.960
- 3.747
- 248
- Konu Sahibi LadySubaru
- #1.981
Hamilelikte kullanılmamasını söylüyor Lady.merhaba lady.. topiğinden çok faydalandım yğ karışımları tonikler yaptım burdaki tarşflere göre ve çok memnun kaldım.. sorum şu ki ben gebe olduğumu öğrendim. önerdiğin yağla ve laktik asitli toniği kullanmam doğru olur mu acaba ilgin var mı?
yardımcı olursan sevinirim...
Ben daha önce güneş kremime ekliyordum, direkt olarak yüzüne sürmediğin için bir sorun olmaz, kullanabilirsin. Nemlendiricimizi de zaten gündüz kullanıyorduk.ladycim veyahut forumu okuyup da konu ile ilgili fikri olan arkadaşlarım,
baştan söleyim zamanında forumun hepsini tek tek okudum ama zaman hafizama ket vurduğu için unutup tekrar tekrar soruo olabilirim. e vitaminini gnş kremimizin içine katıp gündüz de kullanabilir miyiz? bir de e vitaminini yakın bi arkadaşımın doktoru kaşlarının beyazlamasını durdursun diye sür demiş. laydcim ne dersin bu konuda?
bir de laydciğim
mart ayını bitrdik nisana girdik. artık adım adım yaza yaklaşıyoruz. glikolik asit toniği konusunda ne yapmalıyım.artık bırakmalımıyım yoksa %10 luk glikolik asiti hala sürmeye devam etmeli miyim?
şimdiden teşekkür ederim cevapların içn...
Kaş içinde Lady işe yaramayacağını, havuç, kabak çekirdeği yemesini söylüyor. E vitamini içeren yiyecekler yesin.
Lady ben her kil maskesi yaptığımda daha doğrusu istinasız her masskede
yüzüm eşit şekile emiyor yanaklarım hariç...yarım saate ancak emmeye başlıyor
lady o kısım yağlı mı kuru mu...:44:
Geç kuruyan kısımlar yağlıdır.
Son düzenleme: