arkadaşlar merhaba,
yüzümdeki gözneklerden ne yapsam kurtulamadım,inanın denemediğim şey kalmadı ancak netice yok,paraya kıyıp en iyi fondotenleri de alıyorum en azından kapansın diye yine yok kapanmıyorlar da,bu delikli görüntüden nasıl kurtulabilirim ?yardımlarınızı bekliyorummm lütfen:2:
Ben roc'un toniğini+ peelingini ve sıkılaştırıcı&sivilce oluşumunu engelleyici kremini kullandığımda baya iyi gelmişti. Gözenekleri tamamen yok etmek imkansızbi nebze de olsa sıkılaştırabilirsek ne mutlu..
Konu sahibi ve arkadaşlar
Ben roac kullandm yüzüm mafolmşttj dügünme 2 ay kaldı.dokora gdp 2 ayda bişeyler yaplmasnı istdm.bna cadı fındgı suyunu yazdı 2 ay daha olmadan farkettm tam kapatmadı ama yüzde 80 kapandı.zaten çok yoktu ama kapttı marka verlyrmu blmyrum ama dickinsons wicht hazel toner
Bide suan bioderma gözenek sklaştrıcı kullanyrum 1 hafta ama müthiş bir makyaj bazı.
cadı fındığı suyu mu ilk defa duydum ,eczanelerde alabiliyoruz tabi yazdığına göre ,çok merak ettim ,nasıl kulandın peki onu?sabah akşam vs gibi
Her markadan var sanrm.bend ilk duymştm hmen nette arastrdm.cadı suyunun skılaştrıcı damar büzücü ve antiseptk özellgi var.
Sbh akşam pamukla sürdüm canım.temz yüzüme.
Etkisni görene kadar bioderma g.sklastrcı kullanblrsn .suan benim göznek problemim bitti.dickinsonsu anlaşma eczane var.bna doktor yazdı bende reçete arkasna bktm en yakn eczaneye gttm orda satlan ama sitesne grip eczaneleri bulblrsn.ben ankara bulamadm.istanbuldan almştm
çok teşekkür ediyorum ,bende hemen araştırmaya başladım,şu an eskişehirdeyim ama okullar açılınca istanbula döneceğim olmadı bende ordan alabilirm ,bir umut doğdu içime teşekkürler çok
Ben dun gul suyu kullandim canlar peeling gorevinde kullandm ve yuzumu sildigimde gayet temizledi sanki olu hucreler pamuga geldi tavsiye ederim 2-3lira bsey
arkadaşlar merhaba,
yüzümdeki gözneklerden ne yapsam kurtulamadım,inanın denemediğim şey kalmadı ancak netice yok,paraya kıyıp en iyi fondotenleri de alıyorum en azından kapansın diye yine yok kapanmıyorlar da,bu delikli görüntüden nasıl kurtulabilirim ?yardımlarınızı bekliyorummm lütfen:2:
Her markadan var sanrm.bend ilk duymştm hmen nette arastrdm.cadı suyunun skılaştrıcı damar büzücü ve antiseptk özellgi var.
Sbh akşam pamukla sürdüm canım.temz yüzüme.
Etkisni görene kadar bioderma g.sklastrcı kullanblrsn .suan benim göznek problemim bitti.dickinsonsu anlaşma eczane var.bna doktor yazdı bende reçete arkasna bktm en yakn eczaneye gttm orda satlan ama sitesne grip eczaneleri bulblrsn.ben ankara bulamadm.istanbuldan almştm
Canım selam, sgk karşılıyor mu bu ürünün ücretini? netten sipariş vericem de eğer karşılanıyorsa ben de doktora yazdırırım