- 26 Eylül 2010
- 283
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neutrogena nın maskesini burdan bi arkadaş tavsiye etti. daha yeni kullanmaya başladım bakalım...
bn yumurta beyazı suruom 2 keredır. acayıp gerıo ama nolur bılmm bıde suna dumankaynn bı frmulunu uyguluorm pesınden bal yumurta beyazı yag lımon suyu mskesı
kokmadı fazla ya bnde kusarım kesın dedım bana gelmedı hıc. beyazlama bılmıormkı bn zaten esmer tenlı deılımkı ayrıca daha 2 kere yaptım 10 kere falan yapınca cıkar bnce esas sonuc..yumurtayla aram pek ii diil kokusuna pek dayanamam limon suyu ten rengini açar ten renginde açılma var mı benimde yüzüm karardı vucudum beyaz kaldı çok abuk subuk birşey oldu halletmişken ikisinide halletsem çok ii olr:d
hangi maskesi gelişmelerden haberdar eder msn benide:)
ölçülerini yazabilir misin ne kadar bekletiyosun?bn yumurta beyazı suruom 2 keredır. acayıp gerıo ama nolur bılmm bıde suna dumankaynn bı frmulunu uyguluorm pesınden bal yumurta beyazı yag lımon suyu mskesı
1 yumurta akıölçülerini yazabilir misin ne kadar bekletiyosun?
baz dedıgın boya degılmı soncta sureklı makyajlımı gezıcez daha kotu yapmesınKozmetik ürünleri olarak 2 marka verebilirim
Mac ve Benefit.
Mac'in Prip - Prime gözenek küçültücü baz : aynı zamanda düzenli kullanımda giderek görünüşü düzektiyor.
Benefit professional ise macten 1 tık daha önde.
Tercih sizin
1 yumurta akı
1çay kasıgı bal
1çay kasıgı lımon
1çay kasıgı cıcek yagı
yarım saat dekolte ve yuz boyun bolgece suruosn pamukla kurudukca sur . karısım bıtene kadar..
ben bıdaha yapmadım ama yapcam...
bn once yumurta akını sadce suruyorm 1 dk bır gerıyor hareket edemıosn sonra onu yılıorm kalan yumurta akını dıger malzemelerle karstırıorm 2 make yapıorm yanı canm sene ole yapabılırsntamam canım saol bende bi deniyim
Kozmetik ürünleri olarak 2 marka verebilirim
Mac ve Benefit.
Mac'in Prip - Prime gözenek küçültücü baz : aynı zamanda düzenli kullanımda giderek görünüşü düzektiyor.
Benefit professional ise macten 1 tık daha önde.
Tercih sizin
kızlar benim yüzümde çok şükür sivilce siyah nokta gibi sorun yok ama gözeneklerim baya geniş peeling ürünleri kullandım daha da genişlemesine ndn oldu önerebileceğiniz bir ürün var mı pore minimizerler vaermış ama ne yazıkki bulamadım hiç :S