gözenek küçültme

rubby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
283
0
kızlar benim yüzümde çok şükür sivilce siyah nokta gibi sorun yok ama gözeneklerim baya geniş peeling ürünleri kullandım daha da genişlemesine ndn oldu önerebileceğiniz bir ürün var mı pore minimizerler vaermış ama ne yazıkki bulamadım hiç :S

neutrogena nın maskesini burdan bi arkadaş tavsiye etti. daha yeni kullanmaya başladım bakalım...

bn yumurta beyazı suruom 2 keredır. acayıp gerıo ama nolur bılmm bıde suna dumankaynn bı frmulunu uyguluorm pesınden bal yumurta beyazı yag lımon suyu mskesı

bn yumurta beyazı suruom 2 keredır. acayıp gerıo ama nolur bılmm bıde suna dumankaynn bı frmulunu uyguluorm pesınden bal yumurta beyazı yag lımon suyu mskesı

yumurtayla aram pek ii diil kokusuna pek dayanamam limon suyu ten rengini açar ten renginde açılma var mı benimde yüzüm karardı vucudum beyaz kaldı çok abuk subuk birşey oldu:KK70: halletmişken ikisinide halletsem çok ii olr:d

yumurtayla aram pek ii diil kokusuna pek dayanamam limon suyu ten rengini açar ten renginde açılma var mı benimde yüzüm karardı vucudum beyaz kaldı çok abuk subuk birşey oldu:KK70: halletmişken ikisinide halletsem çok ii olr:d
kokmadı fazla ya bnde kusarım kesın dedım bana gelmedı hıc. beyazlama bılmıormkı bn zaten esmer tenlı deılımkı ayrıca daha 2 kere yaptım 10 kere falan yapınca cıkar bnce esas sonuc..

ölçülerini yazabilir misin ne kadar bekletiyosun?
1 yumurta akı
1çay kasıgı bal
1çay kasıgı lımon
1çay kasıgı cıcek yagı
yarım saat dekolte ve yuz boyun bolgece suruosn pamukla kurudukca sur . karısım bıtene kadar..
ben bıdaha yapmadım ama yapcam...

Kozmetik ürünleri olarak 2 marka verebilirim

Mac ve Benefit.

Mac'in Prip - Prime gözenek küçültücü baz : aynı zamanda düzenli kullanımda giderek görünüşü düzektiyor.

Benefit professional ise macten 1 tık daha önde.

Tercih sizin

Mac ve Benefit.

Mac'in Prip - Prime gözenek küçültücü baz : aynı zamanda düzenli kullanımda giderek görünüşü düzektiyor.

Tercih sizin
baz dedıgın boya degılmı soncta sureklı makyajlımı gezıcez daha kotu yapmesın

Mac ve Benefit.

Tercih sizin

fiyatları nasıl?

kızlar benim yüzümde çok şükür sivilce siyah nokta gibi sorun yok ama gözeneklerim baya geniş peeling ürünleri kullandım daha da genişlemesine ndn oldu önerebileceğiniz bir ürün var mı pore minimizerler vaermış ama ne yazıkki bulamadım hiç :S

pore dedigimiz gozenegin ici dolu ise ne yaparsanız yapın kucultemezsiniz. gozenek kucultmenin 1. adımı gozenek temizligi ve sonrasında pore minimizer kullanmak. peelingler ise pore kucultmez. bunun icin daha cok ısı sistemi ile calısan ozel temizleyici ya da kil icerikli maskeler mevcut. Ren (eczane markası), clinique, kanebo, shiseido'da bu tip temizleme urunlerini bulabiirsin. Bir de makyaj uzerine kullanabilecegin pore minimizing urunleri varki onlar fondoten sonucu ortaya cıkan goruntuyu minimize etmek icin bunun da benim denedigim en iyisi clinique idi.
ha sen bu kadar kullanıyorsun ne kadar kuculdu diye sorarsan? walla ben hala sonuclardan tatmin olmus degilim :) clinique bir serum daha cıkaracakmı onu deneyecegim :)

X