gözenek küçültme

GZN123

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Mart 2020
118
160
30
kullanıp memnun kaldığınız gözenek küçülten bir ürün veya doğal bir karışım varmı ?

Gözeneklerde genetik çok önemli. Kozmetik ürünler ancak gözeneklerinizde sonradan oluşan bir genişleme olursa onların görünümünü azaltır ve asıl haline döndürür. Bunu aklınızda bulundurun ki sonradan ne hayal kırıklığına uğrayın ne de kapatacam gözenekleri diye olmadık paralar harcamayın. Zira genetiğinizde gözenekleriniz belirginse öyle de kalacaklardır. Bunu söyledikten sonra yine de temizlemek ve genetiğimizin müsade ettiği kadarıyla sıkılaştıracak ürün tavsiyelerim var çünkü bende kendimi bildim bileli gözeneklerle uğraşıyorum. Benim cilt tipim karma.
1. Cosrx salycilic acid daily gentle cleanser. Bu ürünü haftada 1-2 defa kullanıyorum. İçinde asit olduğu için sadece geceleri yüzümü bununla yıkıyorum. Diğer günler de su bazlı bir temizleyici kullanıyorum memnun kaldıklarım bee beauty organik sertifikalı temizleme köpüğü. Cildimi her temizlediğimde çift aşamalı temizleme yapıyorum bunun için önce yağ bazlı bir temizleyiciyle yüzümü yıkıyorum ardından bu ürünlerden birini kullanıyorum.
2. Tonik olarak BHA tonikler iyi geliyor. Bunlar da asitli o yüzden geceleri kullanmak gerekiyor. Asitli oldukları için asitli temizleme jelimi kullanmadığım zaman haftada 2 kez fln bu toniği kullanıyorum diğer günler sirkeli maden suyu sürüyorum.
3. Bakım kremi. Beez beauty’nin kremi çok güzel. Hem çok iyi nemlendiriyor hem gözenek konusunda ciddi faydası oluyor.
Bu ürünleri düzenli kullandığımda benim gözenek görünümüm ciddi boyutta azalıyor ama asla yok olmuyor çünkü cildimin yapısı bu. Ben kabul ettim ve kendimi böyle seviyorum. Yeter ki gözeneklerimin içi temiz olsun gerisi çok da mühim değil.

elma sirkesini su ile seyreltip, pamuk yardımıyla tonik gibi cilde uygulamak bir nebze işe yarıyor.

Cildinizin toleransını kontrol edin tabi, hassas bir cildiniz varsa kızarabilirsiniz.

teşekkurederim

elma sirkesini su ile seyreltip, pamuk yardımıyla tonik gibi cilde uygulamak bir nebze işe yarıyor.

Cildinizin toleransını kontrol edin tabi, hassas bir cildiniz varsa kızarabilirsiniz.
deneyeceğim teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…