How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gözenek genişlemesi ve akne lekeleri

elfelendill

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2011
4
0
36
İzmir
merhaba bayanlar. ergenlıkten berı basımın bırıcık belalısı olan aknelerden kurutlmak bır turlu mumkun olmadı.ergenlıkten berı bu konuda verılen her ılacı yuzume surmemden oturu cildim cok yıprandı ve yasımdan 3 yaş daha yaslı bır cılt sahııbı oldum. suan sorunum sıvılce değil lakın yıne de net taze bır cıldım yok. kırmızımsı bırkaç lekesı olan, ara ara cukurluk olan,solgun,sarı,gozeneklerı genişlemiş ve genç yaşıma gore sarkık bir cilt oluştu.alın cızgılerıme botox caresını buldum ama cildimin gozeneklerı ve mınık mınık sıyah noktalar cok cansıkıcı. sureklı temızlıyorum ama artık sıkıldım bu gozenek genıslıgınden. ne yapabilirim? erken yasta cılt sarkması ıcın onerılerınız neler. not temızleyıcı olarak dead sea camur kalıbı, tonık olarak eskıden doktorun verdıgı karsımı kullanıyorum.fakat burnuma yakın olan yanak bolgemdekı gozenekler nasıl küçültülebilir? onerilerinizi merakla bekliyorum:26:

dermaroller uygulaması yaptırın iyi bir dermatologda,bunu tavsiye edebilirim ancak.Ve geniş gözenekler için en etkili yöntem bu.

Geniş gözenekler için dermapen tedavisini öneririm.Birde yenilemeye yol açan Peelingler var düşünen olursa doktorumu tavsiye ederim:)

Back