Kontakt Lens Göze Takınca Renklenen Lens

ozzder

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2010
152
0
arkadaşlar geçen gün bir arkadaşım aşırı doğal duran mavi renkte bir lens takmış. tanımasam kendi gözleri derdim kesin. markasını sordum, kabını attığını ve bakmadığını söyledi. ama şöyle bir özelliği var ki; gözünden çıkarınca kabında sanki renksiz lensmiş gibi duruyor. takınca da çok açık bir maviye dönüşüyor. acaba içinizde böyle bir lens kullananınız var mı? varsa markası ne olabilir acaba???

canım o lensler büyük ihtimal yarı opak ve gözle kaynaşan bir markanın (rainbow veya solotica gibi) bir markanın gri renk lensi olabilir..çünkü yarı opak olan gri lenslerin boyamaları beyaz renk olduğu için ve yarı şeffaf oldukları için kapta duruşlarında renkleri seçilmiyor hatta hiç görülmüyor..ve gri lenslerde ayrıca senin de dediğin gibi gözde duruşlarında mavimsi durma durumları da var...

anladım canım çok teşekkürler.. gidip bir o markalara bakayım. yarı opak olunca koyu renk gözü bu kadar açabilir mi? bildiğin çok açık buz mavisi gibiydi ve süperdi...

anladım canım çok teşekkürler.. gidip bir o markalara bakayım. yarı opak olunca koyu renk gözü bu kadar açabilir mi? bildiğin çok açık buz mavisi gibiydi ve süperdi...

evet canım gözle görülür şekilde açabiliyor...senin tarif ettiğine uyan 3 tane lens ihtimali var aklımda..
o lens ya solotica nın ice rengi olabilir....yada soloticanın grafite rengi olabilir...(grafite ice ın biraz koyusudur ve kapta duruşu yağmur bulutu grisidir bu renk olmayabilir dediğin)
yada rainbow un grisi olabilir....soloticalar optikçilerde satılmıyor internetten temin ediyoruz...istanbulda 1 tane satan ve deneten yer var sadece...

solotica kullananlar konusuna da katılıp sorarsan ice ve grafite rengini kullananlar sana daha detaylı yardımcı olacaktır :3

şu linkteki resim rainbow un grisi (yurtdışında soleko nun perla rengi ismi altında satılıyor )
Soleko perla image by briccio6 on Photobucket

bu da solotica nın ice ı
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

hidrocor ice ın kapta duruşu...neredeyse yok gibi..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…