- Konu Sahibi Karxixnca Kxixz
-
kızlar başka yerede yazdım burayada yazıp anlatmak istiyorum umarım aranızdan bir bilen çıkar şimdi bizim köyde bir kadın yazın doğadan birot toplardı bunu kuruturdu bu kurumuş otu yakıp dumanını göze verirdi is göze dolunca eğilirdiniz ve gözün altına su dolu bir tabak koyardı ve bu suyun içine yüzlerce kurt düşerdi bu otu bilmiyorum ne otuydu şimdi o kadınada ulaşamıyorum bilgisi olan varsa bu konuda lütfen yazsın
kızlar başka yerede yazdım burayada yazıp anlatmak istiyorum umarım aranızdan bir bilen çıkar şimdi bizim köyde bir kadın yazın doğadan birot toplardı bunu kuruturdu bu kurumuş otu yakıp dumanını göze verirdi is göze dolunca eğilirdiniz ve gözün altına su dolu bir tabak koyardı ve bu suyun içine yüzlerce kurt düşerdi bu otu bilmiyorum ne otuydu şimdi o kadınada ulaşamıyorum bilgisi olan varsa bu konuda lütfen yazsın
O ot hozkızlar başka yerede yazdım burayada yazıp anlatmak istiyorum umarım aranızdan bir bilen çıkar şimdi bizim köyde bir kadın yazın doğadan birot toplardı bunu kuruturdu bu kurumuş otu yakıp dumanını göze verirdi is göze dolunca eğilirdiniz ve gözün altına su dolu bir tabak koyardı ve bu suyun içine yüzlerce kurt düşerdi bu otu bilmiyorum ne otuydu şimdi o kadınada ulaşamıyorum bilgisi olan varsa bu konuda lütfen yazsın
O ot göz otu evet gözde her insanda kurt olur gözler çok kaşınır kurur ama kalp krizi riski taşır içmek göze damlatma çok sakıncalı buğu yapılabilir ama bilmeyen yapmasınkızlar başka yerede yazdım burayada yazıp anlatmak istiyorum umarım aranızdan bir bilen çıkar şimdi bizim köyde bir kadın yazın doğadan birot toplardı bunu kuruturdu bu kurumuş otu yakıp dumanını göze verirdi is göze dolunca eğilirdiniz ve gözün altına su dolu bir tabak koyardı ve bu suyun içine yüzlerce kurt düşerdi bu otu bilmiyorum ne otuydu şimdi o kadınada ulaşamıyorum bilgisi olan varsa bu konuda lütfen yazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?