Bnde de var. Göz lekesi diyorlar evet önemsiz. İleriye bakınca gözükmüyor.Merhaba. Gözümde 11 aydır uçuşmalar var. İp,kıl, ve noktalar gri renkte. Kaç kere retina cerrahına gittim retinamda sorun yok sadece viterus jelindeki bozulmadan dolayı opasiteler oluşmuş zararsız git alış dediler fakat ben alışamıyorum sırf bu yüzden psikiyatriye gidip antidepresan başladim ama halen takmış haldeyimher günüm her saniyem en neşeli ortamda bile gözü düşünerek geçiyor. Aranızda bu problemi yaşayanlar varmı? Deneyimlerinizi paylaşırsanız minnettar olurum
Benzer durumda olan bir tanıdığım, zamanla geçti demişti. Zamanla beyin o görüntüyü siliyormuş. Takmamaya çalışın.Merhaba. Gözümde 11 aydır uçuşmalar var. İp,kıl, ve noktalar gri renkte. Kaç kere retina cerrahına gittim retinamda sorun yok sadece viterus jelindeki bozulmadan dolayı opasiteler oluşmuş zararsız git alış dediler fakat ben alışamıyorum sırf bu yüzden psikiyatriye gidip antidepresan başladim ama halen takmış haldeyimher günüm her saniyem en neşeli ortamda bile gözü düşünerek geçiyor. Aranızda bu problemi yaşayanlar varmı? Deneyimlerinizi paylaşırsanız minnettar olurum
Güneşte gündüz çok rahatsız edici.. gece bir iki tane görünüyor rahatsız etmiyor. Neden sordunuz sizde de varmı?Merhaba gündüz mü görüyorsunuz gece mi
Evet öyle diyorlar doktorlarda. İnşALLAH benim beynimde kısa zamanda alışır . Teşekkür ederim cevabınız içinBenzer durumda olan bir tanıdığım, zamanla geçti demişti. Zamanla beyin o görüntüyü siliyormuş. Takmamaya çalışın.
☺☺☺Bnde de var. Göz lekesi diyorlar evet önemsiz. İleriye bakınca gözükmüyor.
Normalde gözlüklüyüm. Gözlüğümün pisliğine o kadar alıştım ki.o da normal geliyor.
Hayır hergün var maalesefHergün mü var ? Uykusuzken ve bi noktaya odaklanıp baktığımda bende de oluyor çünkü sizde de mi öyle acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?